Христина Остапчук вперше показала нового бойфренда після розлучення з телеведучим: зустріла його в Австрії

Колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк вперше показала публіці свого нового обранця, якого зустріла в Австрії. Після розлучення вона живе на два міста - Київ і Відень.

Христина Остапчук-Горняк після розлучення з телеведучим Володимиром Остапчуком почала жити на дві країни – Австрію і Україну. У Відні, де жінка знімає собі житло, вона зустріла нового бойфренда, який став її великою підтримкою. Зараз Христина переживає важкі часи – на її Батьківщині війна, питання по спільному будинку, який будувався ще в шлюбі з Остапчуком, досі в підвішеному стані, а нещодавно у неї виявили проблеми з нирками.

В своєму Інстаграм-блозі екс-дружина Володимира Остапчука показала похід до лікарні. Вона пройшла чергове обстеження і чекає тепер консультацію з лікарем. Всі ці неприємності згладжує турбота, яку їй подарував новий обранець.

Колишня дружина Володимира Остапчука вперше показала нового бойфренда

Як виявилось, це вона до того, що новий бойфренд був разом з нею на обстеженні і це її дуже розчулило:

Зі мною ще ніхто не заходив до залу, де роблять обстеження, підписавши папірець, що є невелика нагрузка на організм теж. І всі двадцять хвилин розважали та підтримували. Таке я буду точно пам’ятати завжди!

, – зізналась Христина і сказала, що була проти, бо переживає, однак щаслива, що коханий з нею поряд.

Колишня дружина Володимира Остапчука вперше показала нового бойфренда

На опублікованому фото видно лише ногу таємного обранця. Після цього у Христини запитали про нього – чи австрієць він за національністю, адже вона зустріла його саме в Австрії. Горняк поділилася, що отримує безліч запитань про нього, однак не хоче відповідати на них, бо за нею досі тягнеться “шлейф” розлучення з Володимиром Остапчуком.

Христина тільки сказала, що дуже вдячна обранцю за його турботу та підтримку і відкрила секрет його національності:

Він не австрієць, говорить російською і вже читає українською (не москаль)

, – поділилась жінка.

Колишня дружина Володимира Остапчука вперше показала нового бойфренда