22-річна Катя Полтавська заявила, що вийшла заміж за Володимира Остапчука не за розрахунком: “Мася балує”

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук перебуває в стосунках з 22-річною Катериною Полтавською. Дівчина запевняє, що вийшла за нього заміж не за розрахунком.

Володимир Остапчук в 2022 році розлучився з нотаріусом Христиною Горняк і незабаром закрутив роман з 22-річною блогеркою Катериною Полтавською. Пара ймовірно вже одружена, адже на безіменному пальці у Каті красується обручка і вона називає телеведучого не просто хлопцем, а своїм чоловіком.

Публіка неоднозначно сприйняла нову пасію Остапчука. Більшість вважає, що 38-річний Володимир захотів погуляти, а 22-річна Катерина скористалась моментом і живе за його рахунок, поки може. Дівчина зізнавалась, що за житло платить зірковий коханий, лише іноді вона купує продукти за свій рахунок, але часто робить йому подарунки. Нещодавно Остапчук привіз Полтавську в будинок, який будувався ще у шлюбі з Горняк. Катя показала, що вже там хазяйнує – пара збирається знести одну зі стін і дещо змінити планування, хоча Володимир досі не вирішив з Христиною питання щодо права власності на цей дім, адже він по закону належить їм обом.

Остапчук і Полтавська перебудовують будинок, який ведучий придбав у шлюбі з Горняк
Остапчук і Полтавська перебудовують будинок, який ведучий придбав у шлюбі з Горняк

У багатьох користувачів Мережі склалось враження, що Катя Полтавська повелася на старшого на 16 років шоумена заради грошей. Однак дівчина це заперечує.

В своєму Інстаграм-блозі Катерина показала, чим її балує Остапчук – шаурмою зі звичайної привокзальної забігайлівки:

Мася балує. По коханню, а не за розрахунком!

– написала Полтавська.

22-річна Катя Полтавська заявила, що вийшла заміж за Володимира Остапчука не за розрахунком
22-річна Катя Полтавська заявила, що вийшла заміж за Володимира Остапчука не за розрахунком

Нагадаємо, до шлюбу з Катериною Полтавською Володимир Остапчук був двічі одружений. Його першою дружиною була перекладачка Олена Войченко, від якої у нього залишилось двоє дітей. Після скандального розлучення, коли телеведучий пішов до Христини Горняк, Олена була проти спілкування дітей з мачухою. Зараз вони живуть в Канаді, а шоумен з ними бачиться, коли приїздить в цю країну на благодійні заходи.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.