Надя Дорофєєва відповіла на чутки про одруження з Михайлом Кацуріним: “Яке написання пісень, сьогодні весілля”

Відома українська співачка Надя Дорофєєва прокоментувала чутки про своє майбутнє весілля з бойфрендом Михайлом Кацуріним. Зірка з усмішкою видала найголовніше

Довгий час відома українська співачка Надя Дорофєєва перебувала у шлюбі зі своїм колегою Володимиром Дантесом. Втім, навесні минулого року зіркова пара оголосила про розлучення. Знаменитості не стали довго пояснювати, що стало причиною розриву, а незадовго після оголошення про розлучення Надю Дорофєєву та Михайла Кацуріна заскочили на ніжних і романтичних обіймах.

Пізніше стало відомо, що українська співачка та столичний ресторатор і дійсно перебувають у стосунках. З часом новоспечені закохані припинили приховувати своє щастя та почали частіше виходити у світ, демонструвати почуття одне до одного та з’являтись на сторінках у соціальних мережах одне одного.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін вже понад рік будують стосунки
Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін вже понад рік будують стосунки

Стосунки зіркової пари розвивались настільки стрімко, що тепер шанувальники і взагалі запідозрили, що вже скоро закохані офіційно стануть подружньою парою. Причиною для таких чуток стала заява фешн-журналіста Романа Тимофєєва, який, за власним зізнанням, почув це від спільних товаришів. Надя Дорофєєва ці чутки не спростовувала, але й не підтверджувала. Втім, нещодавно вона таки прокоментувала поголос.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість розмістила новий допис, в якому повідомила, що разом з бойфрендом і продюсером вони написали новий хіт, який ось-ось має вийти. Втім, у коментарях до публікації артистки шанувальники вирішили пожартувати й запитали, чому думки Дорофєєвої зайняті музикою, якщо в неї має відбутись весілля.

“Яке написання пісень, взагалі-то у вас сьогодні весілля”, – зазначила одна з підписниць відомої української співачки, а та, своєю чергою, зазначила, що тепер вони з Кацуріним знатимуть, що в них скоро така важлива подія.

Надя Дорофєєва відреагувала на чутки про весілля з Михайлом Кацуріним
Надя Дорофєєва відреагувала на чутки про весілля з Михайлом Кацуріним

Такою гуморною відповіддю зірка не лише покращила настрій своїм шанувальникам, але й натякнула – найближчим часом у неї з Михайлом Кацуріним ніякого весілля не буде.

Популярне

Схожі статті

Коли у вихідні йде дощ, влаштовую пікнік вдома: курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом

Дощові вихідні не привід відмовлятися від пікніка. У такі дні можна створити атмосферу затишку та свята прямо у себе вдома, приготувавши курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом.

Картопляна запіканка з фаршем під сиром: від такої страви складно відмовитися. Недорого, смачно і просто!

Розповідаємо, що приготувати на вечерю швидко та легко. Повірте, цей рецепт стане справжньою паличкою-виручалочкою для багатьох господинь.

Як змінювалася з роками Джамала: від незграбного підлітка з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви

Шлях Джамали від худорлявої дівчинки з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви є яскравим прикладом постійного розвитку, самовдосконалення та незламної віри в себе.