“Я забезпечена на роки вперед”: Наталка Денисенко розповіла про заробіток чоловіка, який зараз на фронті

Відома українська актриса розповіла про свого чоловіка Андрія Фединчика, який нині на фронті. Знаменитість зізналась, скільки він заробляє зараз і скільки заробляв раніше

Наталка Денисенко, відома українська актриса, нещодавно взяла участь у новому YouTube-шоу Володимира Остапчука та його дівчини Катерини Полтавської “Мекнув – питайте”. Темою випуску став сімейний бюджет і розподіл коштів у парі. Знаменитість зізналась, що раніше родину забезпечував її чоловік Андрій Фединчик, втім після початку повномасштабної війни все змінилось.

Скільки на фронті заробляє чоловік Наталки Денисенко

Відома українська актриса розповіла, що до 24 лютого минулого року її чоловік віддавав своїй дружині всі гроші. Наталка Денисенко, своєю чергою, купляла на ці кошти все необхідне для родини. А ось свої статки, зароблені власною працею, знаменитість витрачала на свої потреби – нові речі, аксесуари, одяг та інше.

Втім, нині знаменитість витрачає всі свої гроші на родину, адже зарплатні чоловіка, який нині захищає Україну на фронті, не вистачає. У новому випуску “Мекнув – питайте” Наталка Денисенко зазначила, що нині заробляє більше за Фединчика, оскільки він не має права працювати. Разом з тим, додала актриса, у неї немає потреби працювати цілодобово, аби прогодувати родину.

Наталка Денисенко розповіла про заробіток свого чоловіка
Наталка Денисенко розповіла про заробіток свого чоловіка

“Він [Андрій Фединчик – прим. ред.] не має права працювати… до цього він заробив стільки, що я забезпечена на роки вперед”, – пояснила Наталка Денисенко.

Нагадаємо, що раніше Наталка Денисенко вже розповідала про заробітки свого чоловіка. У серпні минулого року знаменитість зізналась, що Андрій Фединчик отримує мізерну зарплатню, на яку у столиці можна закупитись виключно бензином для машини. Актриса не називала суму, яку щомісяця платять її чоловікові, втім зазначила, що родину прогодувати на ці кошти неможливо. Разом з тим, поспішила тоді додати Денисенко, її чоловік пішов у лави армії не заради заробітку.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.