Надію Мейхер застукали у Венеції: зірку здала фотографиня, яка робила фотосет. Чи повернеться вона в Україну?

Стрічка Інстаграму Надії Мейхер майорить не лише моделями одягу, який вона продає під власним брендом, але й купою антивоєнних постів. Із таким багажем зірці податися до росії зась, попри те, що заміжня за росіянином Михайлом Уржумцевим.

Стрічка Інстаграму Надії Мейхер майорить не лише моделями одягу, який вона продає під власним брендом, але й купою антивоєнних постів. Із таким багажем зірці податися до росії зась, попри те, що заміжня за росіянином Михайлом Уржумцевим.

Довгий час усі вважали, що колишня “віагрівка” перебуває у Німеччині, хоча сама Надя про це ані чирк-чирк. Днями з’ясувалося, що співачка якийсь час перебувала у Венеції. Саме там відбувся фотосет зірки. Знімала її Аліна Квітка. Мейхер про цю подію підписникам не розповідала, а от українська фотомисткиня похвалилася спільним фото зі знаменитістю, виклавши світлину в Інсту:

“Сьогодні у Венеції знімала чудову Надію Мейхер”.

Швидше за все, знаменитість тільки попозувала на тлі численних каналів і знову повернулася до Німеччини. 41-річна зірка не може поїхати до росії, оскільки публічно не підтримала братовбивство. А її чоловік Михайло Уржумцев не може покинути бізнес у цій країні, де активно просуває моделі одягу. Офіс Melon Fashion Group міститься у Санкт-Петербурзі.

У пари є дві спільні донечки. Наразі невідомо, де нині перебувають діти – з мамою чи татом. Мейхер постійно влаштовує на теренах Німеччини модні покази, рекламуючи власний бренд Meiher by Meiher.

Зі слів блогера Богдана Беспалова, Надія поселилася в Німеччині й повернення в Україну не планує. Ютубер засудив землячку за те, що мовчить про війну. Мовляв, на початку агресії виклала кілька постів, розповідаючи, що насправді відбувається в Україні, і на цьому заспокоїлася. А могла б активніше привертати увагу громадськості всього світу до російського вторгнення.

Популярне

Схожі статті

Полякова спекла паску сама, а Осадча і Ребрик купили: українські зірки показали, як відсвяткували Великдень

Серед українських знаменитостей майже не знайшлося тих, хто самостійно спік паски на Великдень. Та Оля Полякова вразила публіку своєю майстерністю і показала, як працює на кухні.

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.