Фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя святкує 36-й день народження: маловідомі і цікаві факти з життя артиста

21 червня відомий український артист, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя святкує день народження. Співаку виповнилось 36 років. Пропонуємо пригадати шлях іменинника до великої сцени.

Тарас Тополя – вже давно більше, аніж просто український співак. Чоловік являється військовим ЗСУ, послом UNICEF в Україні, а також співзасновником благодійного фонду “Вільні – ЮА”.

21 червня Тарас Тополя святкує свій 36-день народження. У цей день ми зібрали цікаві і маловідомі факти із його життя.

Тарас Тополя – корінний киянин. Музика в життя Тараса прийшла ще у ранньому дитинстві. З 6 років хлопчик ходив у музичну школу, де займався грою на скрипці, а пізніше почав співати у хорі.

Дитяче фото Тараса Тополі з батьками
Дитяче фото Тараса Тополі з батьками

Цікаво, що музичний гурт під назвою “Антитіла” Тарас ще заснував у старших класах. Звісно, з того часу склад гурту змінився.

Незважаючи на те, що Тарас все дитинство і юність присвятив музиці і саме з цим він хотів зв’язати своє майбутнє життя, вищу освіту хлопець вирішив отримати серйозну. Так, після закінчення школи Тополя вступив у Національну академію внутрішніх справ України, яку успішно закінчив у 2007 році, отримавши освіту юриста.

Навчаючись в академії, Тарас Тополя продовжув займатися музикою. Будучи студентом, хлопець разом зі своїм гуртом “Антитіла” взяв участь у відомому на той час телепроєкті “Шанс”. Тоді Тополя не став переможцем “Шансу”, але ще Кузьма Скрябін, який був наставником музичного шоу, пророкував цим хлопцям велике майбутнє.

Гурт Антитіла на чолі з Тарасом Тополею анонсував концерт в українському Криму
Тарас Тополя у складі гурту Антитіла

З 2008 року Тарас Тополя у складі гурту “Антитіла” почав активну музичну кар’єру. Співак завоював свою аудиторію не лише якісною музикою і сильним голосом, а й своєю життєвою позицією.

Тарас Тополя – зразковий сім’янин. Чоловік ніколи не був в центрі скандалів і не мав купи жінок. З 2013 року співак знаходиться у шлюбі зі співачкою Альошою і виховує трійко дітей.

Як виглядають дружина і діти Тараса Тополі

З початку повномасштабної війни в Україні Тарас Тополя став одним із тих зірок шоу-бізнесу, які вирішили захищати свою Державу на полі бою. Співак записався добровольцем до складу ТРО 130-го батальйону, а згодом відправився на Харківський напрямок, в якості бойового парамедика.

Тарас Тополя став військовослужбовцем ЗСУ

Крім того, Тополя має декілька фондів, які займаються збором коштів для військових, а також проводить велику благодійну роботу, як в Україні, так і за кордоном.

Популярне

Схожі статті

Слідом за Потапом забуде дорогу додому: Каменських підкорює іспанське телебачення неоднозначною піснею

Знаменита співачка Настя Каменських все частіше зʼявляється на іспанському телебаченні та все рідше на українському. Невже артистка планує кардинальні зміни у творчому шляху?

Полякова спекла паску сама, а Осадча і Ребрик купили: українські зірки показали, як відсвяткували Великдень

Серед українських знаменитостей майже не знайшлося тих, хто самостійно спік паски на Великдень. Та Оля Полякова вразила публіку своєю майстерністю і показала, як працює на кухні.

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.