Віталій Козловський змінив мікрофон на автомат: “Роблю останні кроки, як цивільний, далі – полігон”

Українські естрадні та телевізійні зірки-чоловіки по різному ставляться до виконання свого конституційного права стати на захист Батьківщини. Дехто шукає можливість не робити цього, інші ж вирушають на зустріч викликам долі.

Олександр Положинський, Андрій Хливнюк, Євген Галич, Ахтем Сеітаблаєв, Дмитро Дікусар,- це лише дехто з зірок шоу-бізнесу, хто став на заваді ворогу. І от зараз до них приєднався популярній співак  Віталій Козловський.

Хоча співак має поважне звання заслужений артист України, раніше багато хто ставився до Козловського як до несерйозного та, навіть, легковажного співака та людини. Але його вибір долучитися до захисників країни кардинально змінив у широкого загалу і думку про нього.

Отримавши повістку у військкомат Віталій в своєму Іnstagram відверто розповів про те, як не просто йому змінити “мікрофон на автомат”, як не звично прийняти той факт, що раніше йому підбирали одяг стилісти, а зараз він вдягнеться у військову форму. Але прийнявши це, він прийняв новий етап у своїй долі:

“Роблю свої останні кроки як цивільний. Далі моє життя зміниться. Сказати, що я не переживаю – це нічого не сказати. Але в моєму житті настає новий етап”

Віталій Козловський з цивільного стає військовим
Віталій Козловський з цивільного стає військовим

Я офіційно став військовим

На відео, який виклав Козловський, співак сказав, що він офіційно став військовим, але не знає радіти цьому, чи плакати. Військовий квиток, персональний жетон, форма та взуття, каска, броник- Віталік показує своє новеньке обмундирування та каже: “Ну що, друзі, наступна станція- полігон”

По різному сприйняли шанувальники ці новини. Хтось підтримує співака: “Пишаюся твоїм вибором”,- пишуть одні, інші ж вважають, що від артистів буде більше користі, якщо вони своїми грошима від концертів будуть допомагати  та порівнюють призов співака з забиванням цвяхів мікроскопом. Дехто навіть жартує. Так у Twitter, пригадавши старий хіт співака, написали під його фото: “Ця людина прямо зараз робить ворогам піна коладу”.

Вибір Віталія Козловського підтримали його колеги. Юрій Ткач написав: “Друже, ти мегакрутий!!! Безмежно пишаюсь знайомством”. А Оля Цибульська називає його героєм та дякує за захист.

І ось зовсім свіжа новина про Віталія: він став до лав “Гвардії наступу”

В
Віталій Козловський став військовим

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.