Марічка Падалко показала зморшки та брудний манікюр: поза студією ТСН телеведучу не впізнати (ФОТО)

Марічка Падалко на телеекрані завжди усміхнена й має ідеальний мейкап. Але вдома телеведуча дозволяє собі трішечки розслабитися і стати такою, яка є насправді. Коли 47-річну маму трьох дітей ніхто не бачить, вона не фарбує обличчя і навіть не вичищає нігті.

Марічка Падалко на телеекрані завжди усміхнена й має ідеальний мейкап. Але вдома телеведуча дозволяє собі трішечки розслабитися і стати такою, яка є насправді. Коли 47-річну маму трьох дітей ніхто не бачить, вона не фарбує обличчя і навіть не вичищає нігті.

Отак і показалася в дачному прикиді зі зморшками і брудними руками, чим надзвичайно спантеличила широкий загал. Адже всі вважали, що тендітну жіночку роки не беруть, тому правда виявилася шокуючою.

У Марічки немає іншого вибору, як самотужки доглядати за дачною ділянкою. Тут є ошатний будиночок з оздобою у світлих кольорах вперемішку з деревом. Він дерев’яний, тож повітря в будинку ідеальне.

Ділянка розташована неподалік Житомирської траси в селі Горбовичі. Торік, коли росіяни бомбили Житомирщину, на подвір’я Падалко прилетіла чимала залізяка. Чоловік ведучої пішов воювати з перших днів повномасштабного вторгнення. Єгор Соболєв перебував у лавах тероборони й брав участь у звільненні Ірпеня.

Тепер Марічці доводиться поратися з господарством самотужки. В Інсті жінка виклала відео з маленькою екскурсією по ділянці. У Падалко росте чимало квітів, переважно троянд. На ділянці окрім будинку є альтанка, батут, спортивний майданчик.

До війни на обійсті порався Єгор, а Марічка наводила лад усередині будинку. Тепер просить сусідів, щоб скосили траву. Восени та взимку довелося зачинити будинок через відключення світла. Тепер Марічка бореться з бур’янами власноруч і зовсім “забила” на нігті.

А ще вона збирає врожай з власного городу і тут же пускає його в діло. Зокрема, з малини приготувала смачний великий пиріг.

Популярне

Схожі статті

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.

Однією порцією сита вся сім’я. Готується простіше простого, але як смачно виходить: пісочний пиріг із фаршем

Випічка давно є невід'ємною частиною нашого життя. Усі ми любимо пироги, хоч як десерт, хоч як повноцінний обід. Сьогодні ми підготували простий рецепт ситного пирога з пісочного тіста з фаршем.