Остапчук і його 23-річна дружина Катя Полтавська забули про свого Семена після дня народження: так собі батьки

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук хизується щасливими стосунками з 23-річною Катериною Полтавською. Пара так захоплена один одним, що забуває про головне.

Володимир Остапчук закрутив роман з молодою блогеркою Катериною Полтавською після раптового розлучення з нотаріусом Христиною Горняк. Зараз публіка впевнена, що його нова обраниця стала причиною розриву шлюбу, який здавався щасливим. Христина і Володимир планували в майбутньому завести дітей і почали будівництво спільного будинку під Києвом, однак в 2022 році вони перестали разом з’являтись на публіці і навіть в Мережі. Осінню стало відомо, що вони розлучилися.

Коли ця новина підтвердилась, Остапчук вже був не самотній, однак приховував свою дівчину. Вже в 2023 році телеведучий розсекретив її ім’я і вигляд. Обраницю зірки звуть Катерина Полтавська, вона за освітою журналістка і вона молодша за нього на 16 років.

Володимир Остапчук будує стосунки з Катериною Полтавською
Остапчук і його 23-річна дружина Катя Полтавська забули про свого Семена

Пара вже неодноразово натякала на одруження, на безіменному пальці Каті давно красується обручка, а свого зіркового хлопця вона називає чоловіком. А в шоу “Мекнув – питайте” з Остапчуком Клопотенко і Анатолій Анатоліч жартували над Володимиром, що необов’язково одружуватись з кожною новою дівчиною.

Нещодавно пара влаштувала вечірку в честь 23-го дня народження Катерини. Все це організував Остапчук, він же заплатив за свято, раніше зізнавшись, що в їх стосунках фінансові витрати на ньому – навіть на манікюр, адже вони завжди і всюди разом.

Остапчук і його 23-річна дружина Катя Полтавська забули про свого Семена
Остапчук і його 23-річна дружина Катя Полтавська забули про свого Семена

В цих святкових клопотах пара забула про свого Семена – це їх м’яка іграшка гусь, якого вони носили з собою як справжнього члена сім’ї. Володимир в своєму Інстаграм-блозі виставив знімок Каті з Семеном і констатував:

Здається, ми стали забувати про Семена. Мать

Остапчук і його 23-річна дружина Катя Полтавська забули про свого Семена
Остапчук і його 23-річна дружина Катя Полтавська забули про свого Семена

Нагадаємо, телеведучий зізнавався, що вважає Полтавську природженою матір’ю, адже вона дуже турботлива і вміє створити домашній затишок.

Популярне

Схожі статті

Ліниве хачапурі для лінивих господинь: готую грузинську страву просто на сковорідці. Виходить на 10 з 10

Приготувати смачне та ароматне грузинське хачапурі можна вдома без зайвого клопоту. Навіть не потрібно довго возитися з тістом, адже воно готується на сковорідці.

Що я готую з підсохлих пасок чи іншої солодкої випічки, яку шкода викинути: це кохання з першого шматочка

Якщо Великодня паска засохла, і її ніхто не хоче їсти, не переймайтеся. Можна зробити так, що будуть наввипередки просити ще шматочок. Настільки цей десерт легкий та смачний.

Надя Дорофєєва засвітилася в улюбленій країні Каменських: для українських співачок там “медом намазано”

Знаменита співачка Надя Дорофєєва нещодавно відвідала Іспанію, але залишила цю поїздку під легкою завісою таємниці. Артистка майже не опублікувала фото з подорожі та не виставила геолокацію.