“Мія засмутилася”: Тімур Мірошниченко видав, як його син і донька відреагували на всиновлення дитини

Відомий український телеведучий Тімур Мірошниченко та його дружина Інна деякий час тому почали процес усиновлення. Зіркова пара повідомила про реакцію їхніх дітей на те, що у них буде брат

Тімур Мірошниченко, відомий український телеведучий, давно почали процес усиновлення дитини. Коли всі бюрократичні моменти залишились позаду, зіркова пара почала шукати свого майбутнього малюка. Не так давно знаменитості повідомили, що їхній новоспечений син вже зовсім скоро буде вдома. Мірошниченко пригадав, як вони знайшли дитину та розповів про їхню першу зустріч.

Так, за спогадами ведучого, після отримання всіх необхідних документів, вони одразу ж почали обдзвонювати служби. Спершу знаменитості не могли знайти дитину, адже ні одна з актуальних анкет не відповідала критеріям. Пізніше Інна Мірошниченко дізналась, що у Житомирі є хлопчик, який ідеально підходить по всім параметрам. Ведучий розповів, що вони одразу ж сіли в автомобіль і вирушили до Житомира.

Знаменитість пояснив, що від хлопчика біологічні батьки відмовились ще у пологовому будинку, проте тільки через півтора року малюк отримав статус на усиновлення. Тепер до його переїзду в новий будинок залишився всього місяць.

Тімур Мірошниченко зі своїм сином, якого всиновив з дружиною Інною

Пригадав знаменитість і про реакцію їхніх дітей. Нагадаємо, що зіркова пара виховує ще сина та доньку. Тімур Мірошниченко зазначив, що спочатку Мія та Марко не знали, чи з’явиться у них сестра або брат. Коли їхні батьки повідомили дітям усі новини, то донька Мірошниченка раптово засмутилась, а ось їхній син був радий.

“Мія засмутилася через те, що ми беремо хлопчика, а не дівчинку, адже виходить, що він не зможе спати з нею в кімнаті”, – пояснив Тімур Мірошниченко.

Відомий український телеведучий також додав, що їхній син Марко вже почав вигадувати, якими іграшками буде ділитись зі своїм братиком.