Їх тягне до старших чоловіків: Репяхова, Полтавська, Камалія, Полякова як магніт липнуть до “дідусів”

Пара з великою різницею у віці зараз не рідкість. Досить часто молоді дівчата виходять заміж за чоловіків, які їм годяться в батьки. Таких не мало і серед зірок українського шоу-бізнесу.

Коханню кожен вік підвладний – говорив класик. Та чи реально парам з великою різницею у віці можуть побудувати дійсно міцні стосунки?

Катя Репяхова і Віктор Павлік

Віктор Павлік і Катя Репяхова зворушливо привітали сина з днем народження
Їх тягне до старших чоловіків: Катя Репяхова

Ця зіркова пара має найбільшу різницю у віці серед всіх пар українського шоу-бізнесу. Віктор Павлік старший за свою четверту дружину аж на 29 років. Цікаво, що двоє старших дітей Павліка теж старші за його молоду дружину.

Та подружжя запевняють, що вік коханню не заважає. Вони щасливі разом і навіть закріпили своє кохання народженням спільного синочка.

Камалія і Мохаммад Захур

Камалія розповіла про спільні плани на майбутнє зі своїм колишнім чоловіком
Їх тягне до старших чоловіків: Камалія

Співачка Камалія 20 років прожила у шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, який старший за неї на 22 роки. Здавалося, у них ідеальні стосунки. Принаймні так, вони транслювали свої відносини на публіку. Та весною 2023 року Камалія оголосила про розлучення з чоловіком після 20 років шлюбу.

Оля Полякова і Вадим Буряковський

Оля Полякова давно перебуває в щасливому шлюбі зі своїм чоловіком
Їх тягне до старших чоловіків: Оля Полякова

Співачка Оля Полякова вийшла заміж за київського бізнесмена Вадима Буряковському у 2004 році. На той момент Олі було 25 років, а Вадиму – 40. Тобто різниця у віці у них складає 15 років. Сама Полякова не приховує, що багато її знайомих вважали, що вона виходить заміж за Вадима через гроші і довго цей шлюб не протягне. Та пара разом уже 19 років і, незважаючи на всі непрості періоди у шлюбі, вони досі разом і не збираються розлучуватися.

Катя Полтавська і Володимир Остапчук

Остапчук і його 23-річна дружина Катя Полтавська забули про свого Семена
Їх тягне до старших чоловіків: Катя Полтавська

Про Катю Полтавську публіка дізналася зовсім недавно. Ця юна дівчина стала третьою дружиною відомого українського шоумена Володимира Остапчука. З нею телеведучий закрутив роман, не встигши розлучитися з другою дружиною Христиною Горняк. Дівчині лише трохи за 20 і вона тільки закінчила навчання в університеті. Катя молодша за свого обранця на 16 років. Юна красуня занурилась у стосунки з відомим Казановою з головою і вважає, що саме вона стане третьою і останньою дружиною Остапчука.

Популярне

Схожі статті

Замінила один інгредієнт і “Олів’є” перетворився на свіжий, літній салат: дуже смачне поєднання – рецепт

Якщо в класичному "Олів'є" замінити кілька інгредієнтів на свіжі овочі, вийде дуже смачний літній салат. Спробуйте приготувати "Олів'є" за цим рецептом і ви будете в захваті від результату.

Шоколадні млинці змастила вершковим кремом: десерт “Крепвіль” без духовки, який варто спробувати кожному!

Неймовірно смачний десерт "Крепвіль" готується з простих продуктів і без духовки. З цим рецептом впорається навіть господиня-початківець. Спробуйте!

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.