Не любить отримувати подарунки, а собі презент зробить: Дантес зізнався, що дарує сам собі на день народження

Відомий український шоумен і гуморист Володимир Дантес сьогодні святкує свій день народження. Артист зізнався, який подарунок зробив сам собі, попри свою нелюбов до презентів

Сьогодні, 28 червня, відомий український музикант, ведучий і гуморист святкує свій день народження. У часи повномасштабної війни в Україні важко відзначати будь-які свята, втім артист не міг оминути увагою подію на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Володимир Дантес присвятив власному народженню новий допис, в якому пояснив своє ставлення до подарунків і зізнався, який презент зробив для самого себе.

Так, уже 35-річний шоумен заявив, що завжди казав про те, що не любить власний день народження. Річ у тім, розповідає знаменитість, що йому постійно “набридали” з питаннями, що дарувати. Дантес ніколи не знав, що йому потрібно, а тепер все цілком зрозуміло – найкращим подарунком для зірки буде донат і допомога українцям та армії.

Володимир Дантес зауважив, що буде неймовірно радий, якщо завдяки донатам своїх шанувальників він зможе покрити потреби людей, які зараз потребують допомоги набагато більше за нього самого. Артист пообіцяв, що розіб’є банку, куди підписники надсилатимуть кошти, в кінці дня, а потім – виставить звіти, в яких доведе, що дійсно перерахував кошти.

Володимир Дантес висловився про свій день народження та ставлення до нього
Володимир Дантес висловився про свій день народження та ставлення до нього

Крім того, відомий український шоумен розповів і про те, що подарує на день народження сам собі. У кінці нової публікації знаменитість зазначив, що він і собі підготував невеликий, але дуже цінний у наші часи презент – декілька днів повної відмови від соціальних мереж, діджитал і соціальна детоксикація.

Можна припустити, що вільний час Володимир Дантес присвятить своїй коханій дівчини Даші Кацуріній, з якою зустрічається з минулого року. Нагадаємо, що зіркова пара зійшлась після розлучення зі своїми колишніми партнерами Надею Дорофєєвою та Михайлом Кацуріним, які нині також зустрічаються.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.