Остапчук і Полтавська чекають на дитину? 23-річна дружина ведучого натякнула на поповнення і показала живіт

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук нині перебуває у стосунках із 23-річною дівчиною, яка вже думає про народження дітей від артиста

Володимир Остапчук, відомий український шоумен і телеведучий, має неймовірно насичене особисте життя. Знаменитість офіційно був одружений двічі, а незадовго після свого другого розлучення з Христиною Горняк він закрутив роман із молодою Катериною Полтавською. Взимку цьогоріч у мережі почали з’являтись чутки про те, що новоспечена парочка могла офіційно оформити свої стосунки.

Хай там як, а на особистих сторінках у соціальній мережі Інстаграм закохані не приховують власного щастя. Так, наприклад, дівчина або ж уже офіційна дружина Володимира Остапчука частенько відповідає на запитання шанувальників. Зокрема, знаменитість не приховує того факту, що її мрією є створення щасливої родини. Катерина Полтавська зазначила, що хоче стати мамою щонайменше двох діток.

До слова, не так давно зіркова обраниця Володимира Остапчука відсвяткувала свій день народження. Катерина Полтавська обрала для вечірки вишукану сукню – з рожевого матеріалу та цікавого крою. Так, “формат” сукні чудово підкреслив фігуру знаменитості. Хоча у животику зірки аж нічого немає, а виглядає він дуже привабливо, деякі користувачі мережі вбачають у цьому таємну звістку про поповнення в молодій родині.

Катерина Полтавська натякнула на поповнення в родині
Катерина Полтавська натякнула на поповнення в родині

Слід зазначити, що ні Володимир Остапчук, ні його зіркова обраниця не коментують того, чи збираються найближчим часом ставати батьками, чи відкладуть цю справу на спокійніші мирні часи. Втім, можна припустити, що це для закоханих зарано, адже разом вони не пробули навіть року.

Нагадаємо, що у відомого українського шоумена вже є діти. У шлюбі з першою дружиною Оленою Войченко Володимир Остапчук став батьком двох дітей – сина та доньки.

Популярне

Схожі статті

“Скоро буде”: Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” після заручин заінтригувала чутками про поповнення з нареченим

Вікторія Булітко захопила мережу кадрами з нареченим-красенем і заінтригувала новиною про поповнення. Детальніше акторка написала у своєму Instagram.

І роки на ній не відбиваються: Алла Мазур вийшла у світ з ідеальним “бейбі-фейс”. Невже зробила підтяжку?

Алла Мазур завжди привертала увагу своїм професіоналізмом та чарівністю. Однак останнім часом шанувальники та глядачі не могли не помітити, що 58-річна жінка виглядає значно молодшою за свій вік.

Коли у вихідні йде дощ, влаштовую пікнік вдома: курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом

Дощові вихідні не привід відмовлятися від пікніка. У такі дні можна створити атмосферу затишку та свята прямо у себе вдома, приготувавши курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом.