Екс-чоловік зрадниці Тетяни Денисової Олександр Кривошапко розплакався, побачивши доньку: “Не бачив тебе рік”

Відтоді як Олександр Кривошапко крутив роман із тренеркою шоу Тетяною Денисовою минула ціла вічність. Кучерявий хлопчина змужнів і коротко стрижеться. Зі своєю першою дружиною розлучився і після того практично зник з телеефірів. Коли журналісти намагалися поцікавитися в співака його колишньою, він різко відшив їх: "Про драконів жодного слова!"

Відтоді як Олександр Кривошапко крутив роман із тренеркою шоу Тетяною Денисовою минула ціла вічність. Кучерявий хлопчина змужнів і коротко стрижеться. Зі своєю першою дружиною розлучився і після того практично зник з телеефірів. Коли журналісти намагалися поцікавитися в співака його колишньою, він різко відшив їх: “Про драконів жодного слова!”

Відомо, що після розлучення з Денисовою Сашко був одружений удруге з моделлю Мариною Кінські. Вона й народила йому донечку Алісу. Поки що це єдина дитина знаменитого чоловіка. Будемо сподіватися, що третя дружина Марія також ощасливить Кривошапка нащадками.

Щойно почалася повномасштабна агресія росіян, Олександр не став відсиджуватися вдома, а відразу ж записався у добровольчий батальйон і став на захист країни. У перерві між розв’язанням військових задач примудрився побратися втретє. Нова обраниця працює косметологинею. А в умовах війни дівчина очолила благодійний фонд “Братське серце”. Побралися молодята восени 2022-го, тож поки що батьками не стали.

Аліса не відходить від татуся ні на крок

31-річний Сашко дуже сумує за Алісою, з якою постійно перебуває в розлуці. Днями відбулася довгоочікувана зустріч тата й доні. Словами не передати, скільки радісних емоцій в обох вона викликала.

Тато і доня все роблять разом

П’ятирічній дівчинці зав’язали очі, а татусь тихенько підійшов ззаду і розв’язав. Аліса не могла стримати радості від побачення, на яке з нетерпінням чекала. Тепер вони постійно проводять час разом, адже не бачилися цілий рік. Кривошапко на своїй сторінці в Інстаграмі викладає фото- і відеозвіти, де були й чим займалися.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.