Ось чому Пугачова насправді пішла від Кіркорова: ходить по дому в короні та розглядає тисячу власних портретів

Скандально відомий російський артист вкотре ошелешив мережу. Нещодавно з'явилось відео з будинку артиста. Ледве не на кожному кроці там можна побачити його портрет

Філіп Кіркоров, скандально відомий російський співак, останнім часом не припиняє неприємно дивувати користувачів мережі. Так, наприклад, нещодавно у вільний доступ потрапило відео, на якому можна розгледіти інтер’єр будинку артиста. Неозброєним оком можна побачити, що Філіп Кіркоров себе неабияк любить.

Про це свідчить велика кількість портретів знаменитості ледве не на кожному кроці. Крім того, гостей, які завітали до його сина Мартіна, артист зустрів у доволі неординарному наряді. Філіп Кіркоров одягнувся в блискучий костюм золотого кольору, а голову “прикрасив” короною. Неможливо оминути увагою й зовнішній вигляд співака.

Філіп Кіркоров у власному будинку зустрів гостей свого сина Мартіна
Філіп Кіркоров у власному будинку зустрів гостей свого сина Мартіна

Нещодавно відомий російський музикант зробив не одну пластичну операцію – все заради того, щоб знову виглядати молодим. Артист зробив підтяжку тіла, змінив форму брів, підколов “ботокс” в обличчя та навіть спробував зімітувати на своєму животі прес. Загалом оновлений зовнішній вигляд Філіпа Кіркорова виглядає дещо дивно – про це говорять, зокрема, його шанувальники.

Слід зазначити, що така особлива любов, ймовірно, й стала причиною розлучення відомого російського музиканта Філіпа Кіркорова та його колишньої дружини Алли Пугачової. Зіркова пара деякий час перебувала у стосунках, втім врешті-решт оголосила про свій розрив. Сьогодні співак залишається самотнім, а ось його ексдружина живе у щасливому шлюбі з Максимом Галкіним.

У мережі подейкують, що розійтись Філіп Кіркоров і Примадонна могли через надмірну самозакоханість артиста. Оскільки сьогодні кожен може побачити, як сильно себе обожнює артист, така причина вже не здається такою дикою. Схоже, що вся любов Філіпа відійшла саме йому, а ось для Алли Борисівни не залишилось нічого.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.