Зрадила в шлюбі та розлучилась заради іншого: Даша Квіткова підігріла чутки про стосунки з продюсером

Відома українська блогерка та бізнесвумен Даша Квіткова підігріла чутки про стосунки з продюсером Євгеном Таллером. Зірка познайомила чоловіка зі своїм сином

Даша Квіткова, відома українська блогерка та бізнесвумен, не так давно втрапила у гучний скандал. Знаменитість запідозрили у стосунках з її другом, відомим продюсером Євгеном Таллером. Хоча сама Квіткова на роман навіть не натякала, останнім часом вона почала ніби “дражнити” авдиторію, підігріваючи чутки.

Нещодавно зірка на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікувала кадри з вечірньої прогулянки. Даша Квіткова вирішила пройтись вечірнім містом разом зі своїм сином Левом і другом Євгеном. Блогерка замилувала шанувальників кадрами, продемонструвавши момент, як Таллер веде її дитину за руку.

Ймовірно, Даша Квіткова офіційно познайомила свого сина Лева з товаришем. З опублікованих кадрів видно, що Євген Таллер чудово поладнав із сином своєї подруги. На фотографії, яку блогерка розмістила на своїй сторінці, можна побачити, що малюкові, як і продюсеру, лише за радість провести разом час.

Даша Квіткова показала кадри з прогулянки зі своїм сином Левом і другом Євгеном Таллером
Даша Квіткова показала кадри з прогулянки зі своїм сином Левом і другом Євгеном Таллером

Нагадаємо, що не так давно мережу сколихнув скандал. Зірковий блогер і пліткар Богдан Беспалов заявив, ніби Даша Квіткова та Нікіта Добринін розлучились через подружні зради. За словами знаменитості, він зі своїх джерел дізнався про те, що українська блогерка зрадила свого чоловіка, а розлучилась заради стосунків з іншим.

Богдан Беспалов розповів, ніби Даша Квіткова будує таємні стосунки з продюсером, а от зацікавилась вона ним, коли ще перебувала у шлюбі з чоловіком. Втім, таких чуток блогерка терпіти не стала й одразу на них відреагувала. За словами зірки, вона не зустрічається з Таллером, а свого колишнього чоловіка ніколи не зраджувала.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.