Сама поїла хінкалі, чоловіку привезла хачапурі: ось за що Віктор Павлік полюбив Катерину Репяхову

Відомий український співак Віктор Павлік щасливий в шлюбі з блогеркою Катериною Репяховою, яка завжди турбується про коханого зіркового чоловіка.

Віктор Павлік в 2020 році одружився на майже вдвічі молодшій за себе дівчині. Його дружиною стала Катерина Репяхова, яка тривалий час ходила в коханках і працювала у співака концертним директором. Історія кохання пари приголомшлива – Катя все життя була фанаткою творчості Віктора Павліка і в дитинстві навіть зробила фото з ним на його концерті. Артист не міг і підозрювати, що колись ця дівчинка стане його коханою дружиною.

Зіркове подружжя на початку сильно критикували в Мережі за велику різницю у віці. Репяхова завжди стоїть на своєму і каже, що для справжніх почуттів неважливі цифри в паспорті. Але нещодавно Катя разом з Віктором Франковичем позапланово відвідували лікарню через погане самопочуття 57-річного артиста, вік дає про себе знати.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, чим годує чоловіка

Не зважаючи на це, Репяхова народила співаку сина, якому нещодавно виповнилось 2 роки, а також вона не забуває в своїх щоденних справах турбуватися про коханого. Завітавши в грузинський ресторан без чоловіка, Катерина взяла для нього замовлення додому.

Так виглядала моя субота: зробила брови, поїла хінкалі, привезла чоловіку хачапурі, покаталась по місту

, – розповіла дружина Віктора Павліка в своєму Інстаграм-блозі.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, чим годує чоловіка

В кадрі видно, що хачапурі для зіркового чоловіка Катя Репяхова повезла на новесенькому Audi. Цей автомобіль жінка придбала декілька місяців тому, продавши попередню Тойоту і взявши кредит. Позашляховик Audi Q3 Sportback обійшовся їй в 50 тисяч доларів, що більше 1,8 млн гривень.

В цьому році в сім’ї Віктора Павліка всі пересіли на нові колеса – він також разом із дружиною поміняв машину та купив собі новенький Land Rover за 2 мільйона гривень.