На своє житло не заробили: Мішина, Павлік, Остапчук та інші зірки, які живуть в орендованих квартирах

Власне житло в столиці – ще та розкіш. Навіть не всі зірки шоу-бізнесу мають власні квадратні метри у Києві. Є багато тих, хто орендує житло.

Здається, зірки шоу-бізнесу мають такі гонорари, що можуть дозволити собі буквально все. Та насправді, все не зовсім так. Серед зірок українського шоу-бізнесу є багато тих, хто роками живе на орендованих квартирах.

Віктор Павлік

Зірки, які живуть в орендованих квартирах: Віктор Павлік

57-річний співак Віктор Павлік зі своєю молодою дружиною і 2-річним сином живе у невеликій зйомній квартирі. Квартира має сучасний ремонт та без особливого пафосу: звичайна квартира звичайної української сім’ї.

Свою власну трикімнатну квартиру Віктор Павлік залишив своїй третій дружині Лорі Созвєвій, з якою розлучився у 2020 році. Більше того, ця квартира була в іпотеці, тож навіть після розлучення співак продовжував виплачувати кредит.

Наразі дружина Павліка Катя Репяхова зізнається, що вони не мають коштів на покупку власної квартири.

Володимир Остапчук

Зірки, які живуть в орендованих квартирах: Володимир Остапчук

Український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук зі своєю третьою дружиною наразі проживають у просторій квартирі у одному з найдорожчих житлових комплексів Києва. Та це квартира не Остапчука, а орендована.

Ще 2 роки назад шоумен почав будівництво власного будинку на Київщині. Та на той момент чоловік був одружений з Христиною Горняк, з якою розлучився восени 2022 року. Тож цей недобудований будинок зараз належить їм обом і його ще потрібно поділити між колишнім подружжям.

Ксенія Мішина

Зірки, які живуть в орендованих квартирах: Ксенія Мішина

Українська акторка Ксенія Мішина живе з сином в орендованій квартирі у Києві. Сама жінка родом із Криму і, переїхавши в столицю шукати кращого життя, вона довгий час жила в дуже поганих умовах, адже не мала коштів. Та коли кар’єра Ксенії почала розвиватися, вона змогла орендувати хорошу квартиру в Києві і забрати до себе сина, який до цього жив з її батьками.

Анна Трінчер

Зірки, які живуть в орендованих квартирах: Анна Трінчер

Співачка і блогерка Анна Трінчер живе зі своїм чоловіком Олександром Волошиним на зйомній квартирі. Дівчина тільки придивляється до ідеї придбати власне житло. Та при цьому дівчина хизується, що заробляє достатньо і вже може дозволити собі власні квадратні метри у столиці.