Кличуть у гості, коли треба допомогти на городі: Остапчук видав, які в нього насправді стосунки з батьками

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук розповів своїм шанувальникам про стосунки з батьками. Знаменитість вперше за довгий час приїхав до них у гості

Володимир Остапчук, відомий український шоумен і телеведучий, на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповів про першу за довгий час зустріч з батьками. Знаменитість приїхав у гості до своїх рідних та взяв із собою новоспечену дружину Катерину Полтавську. Зіркова пара навістила батьків, аби допомогти їм на городі.

Слід зазначити, що Володимир Остапчук дуже рідко приїжджає у гості до своїх рідних. Ймовірно, мама й батько шоумена постійно запрошують його, але їхній син не може дозволити собі часті поїздки в рідне місто через завантажений графік роботи. Хай там як, але пов’язано це точно не з відсутністю бажання в Остапчука навідатись до своїх рідних, адже на нових фото шоумен виглядає дуже щасливим зустрітись із рідними.

На опублікованих кадрах неозброєним оком можна помітити, що відомий шоумен неймовірно радий нарешті побачити своїх маму й тата. Не менш щасливою виглядає і молода кохана знаменитості Катерина Полтавська, з якою ведучому вже приписують таємне одруження. Обраниця Остапчука також допомогла батькам свого коханого – разом із бойфрендом вони підгорнули картоплю та зібрали урожай з черешні.

Володимир Остапчук навідався до батьків зі своєю новою дружиною Полтавською
Володимир Остапчук навідався до батьків зі своєю новою дружиною Полтавською

Попри всю гармонійність опублікованих кадрів, відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук не зміг не пожартувати з цього приводу. Знаменитість поцікавився у своїх шанувальників, чи в кожного є родичі, “які кличуть у гості тільки тоді, коли треба обірвати черешню”.

Слід зазначити, що насправді у відомого українського шоумена хороші стосунки з його батьками. Володимир Остапчук ніколи не втрачає нагоди нагадати шанувальникам про те, як цінує своїх рідних. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм ведучий часто згадує про своїх маму й тато.

Популярне

Схожі статті

Друге кохання Святослава Вакарчука: що відомо про жінку, заради якої співак покинув Лялю Фонарьову

Відомий український співак Святослав Вакарчук тримає своє особисте життя у повному секреті. Та приховати розлучення та народження дітей від нової жінки йому не вдалося.

Кефір, борошно і грудочка фаршу: рецепт ніжного і соковитого заливного пирога з м’ясом – розлітається на ура

Використавши мінімальну кількість продуктів, ви зможете приготувати дуже смачний і ситний пиріг з м'ясом. Рецепт простий, а результат – приголомшливий.

Раніше замовляла цю закуску в ресторанах, а тепер навчилася готувати вдома: хрумкі сирні палички в паніровці

Смачні сирні палички можна без зайвого клопоту приготувати вдома. Вони чудового підійдуть у якості закуски для застілля, або як перекус діткам. Все що треба, ще правильний рецепт та 15 хвилин часу.