Вова Дантес натякнув, що фанатіє від пісень колишньої дружини Дорофєєвої та її нового чоловіка: “Вдома слухав”

Відомий український шоумен і ведучий Володимир Дантес висловився про творчість своєї колишньої дружини. Знаменитість натякнув, що насправді фанатіє від неї

Володимир Дантес, відомий український співак, ведучий і гуморист, раніше довгий час перебував у стосунках зі своєю колегою Надією Дорофєєвою. Зіркова пара оголосила про розлучення навесні минулого року, втім попри все залишилась у хороших взаєминах після розставання. Знаменитостям вдалось обійтись без гучного розлучення та медійних сварок.

Нині колишні закохані будують стосунки зі своїми найкращими друзями у минулому. Так, відома українська співачка Надя Дорофєєва крутить роман із ресторатором і блогером Михайлом Кацуріним. Знаменитості не лише будують спільні плани на майбутнє і ділять один дах на двох, але й разом працюють над піснями. Наприклад, не так давно артистка випустила спільну пісню зі своїм бойфрендом – композиція “Щоб не було” швидко стала хітом на всіх українських радіостанціях.

Володимир Дантес прокоментував творчість своєї колишньої дружини Надії Дорофєєвої
Володимир Дантес прокоментував творчість своєї колишньої дружини Надії Дорофєєвої

Зокрема, про “вірусність” пісні висловився і Володимир Дантес. Знаменитий артист і шоумен зазначив, що слухав цю пісню вдома. Композиція, за власним зізнанням зірки, йому дуже сподобалась, а знайти у ній мінуси він не може. Слід зазначити, що Дантес оминув увагою контекст пісні, адже раніше Дорофєєва розповідала, що за допомогою нового хіта хоче прокоментувати свої нові стосунки з Кацуріним.

“Як пісня супер. Я вдома слухав, до речі”, – коротко та лаконічно прокоментував нову композицію своєї колишньої дружини відомий український артист Володимир Дантес для журналіста з “Нашого радіо”.

Нагадаємо, що раніше Володимир Дантес розповідав і про те, як насправді ставиться до своєї колишньої дружини. За словами шоумена, він не може відчувати до Наді Дорофєєвої щось негативне, адже багато років її любив. Попри те, що їхні шляхи розійшлись, чоловік все ще вдячний своїй ексдружині за те, що вони пройшли разом.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.