У США гроші сипляться з неба: Аліна Гросу розповіла, як змінилось її життя після переїзду з України за кордон

Відома українська співачка Аліна Гросу розповіла про виграш у лотереї в США. Знаменитість повідомила, що за кордоном їй на голову буквально сипляться гроші

Аліна Гросу, відома українська співачка, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм повідомила, що стала призеркою лотереї. Після переїзду життя артистки стало дещо кращим, адже в співачки з’явилось більше вдачі – за кордоном гроші буквально падають їй на голову. Хай там як, але Аліні Гросу дійсно пощастило. Зірка розповіла про свої емоції від виграшу в лотерею та зізналась, на що збирається витратити ці кошти.

Знаменитість розповіла, що вперше в житті придбала лотерейний квиток і навіть не очікувала, що їй так пощастить. Аліна Гросу квиток, в якому спершу потрібно розгадати кросворд. Зірка зробила все за інструкцією, а врешті у неї збіглось дев’ять слів. Артистка зраділа, адже такий збіг означає виграш у 500 тисяч доларів. Втім, пізніше зірка розібралась, що так вона виграє 270 доларів. Проте, навіть такому розвитку подій знаменитість була рада, адже витратила на квиток вона всього 30 доларів.

Аліна Гросу вирушила обмінювати лотерейний квиток на гроші, а також вирішила ще раз спробувати – чи вийде в неї щось виграти. Вдруге знаменитість навіть ні на що не сподівалась, проте, виконавши все за інструкцією знову, вона виграла ще раз. Відома українська співачка поділилась, що навіть уявити не могла, що в один день можливо виграти в лотерею двічі.

Аліна Гросу розповіла про свої пригоди з лотерейним квитком
Аліна Гросу розповіла про свої пригоди з лотерейним квитком

Вдруге відома співачка виграла вже 500 доларів. Знаменитість зізналась своїм підписникам, що була просто ошелешена такою вдачею. Втім, витрачати гроші на власні розваги зірка не схотіла. Аліна Гросу повідомила, що збирається передати виграні кошти на благодійність. Артистка зазначила, що існують люди, яким ці гроші потрібні набагато більше, ніж їй.

Нагадаємо, що відома українська співачка Аліна Гросу нині мешкає за кордоном. Знаменитість переїхала до США на навчання. Далеко за межами України артистка здобуває акторську освіту, а паралельно – розвивається у музичній сфері. Співачка не припиняє записувати нові пісні, втім працює не так активно, як раніше, адже нині в неї є важливіші справи.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.