Надя Дорофєєва отримала верх над колишнім Володимиром Дантесом після зради з Кацуріним: і так буде завжди

Відома українська співачка Надя Дорофєєва похизувалась своїми досягненнями. Знаменитість перемогла у гонках за першість у свого колишнього чоловіка Володимира Дантеса

Надя Дорофєєва, відома українська співачка, починала свою кар’єру багато років тому. Найбільшу славу знаменитості принесла творча діяльність у тандемі з Позитивом, Олексієм Завгороднім. Разом зірковий дует співав у гурту “Время и Стекло”, втім в один момент вони вирішили “розійтись”. Надя Дорофєєова зізналась, що хоче продовжувати будувати сольну кар’єру, над якою працює і до сьогодні.

До слова, у знаменитості все йде дуже чудово. Навіть у часи повномасштабної війни знаменитість не втрачає надії та продовжує записувати нові пісні. Так, Надя Дорофєєва нещодавно випустила новий хіт “Кохаю, але не зовсім”. Свіжа пісня відомої української співачки одразу сподобалась її шанувальникам, а тому композиція зайняла першу стрічку в чарті “ТОП 100 в Україні”.

До слова, у цьому списку пісня відомої артистки Наді Дорофєєвої опинилась на два рядки вищою за композицію її колишнього чоловіка. Хіт Володимира Дантеса “Чуєш” також слухають багато українців, проте пісня його ексдружини виявилась більше до смаку слухачам. Хай там як, але Надя Дорофєєва здобула першість над своїм колишнім коханим.

Відома українська співачка Надя Дорофєєва похизувалась професійними успіхами
Відома українська співачка Надя Дорофєєва похизувалась професійними успіхами

Нагадаємо, що зіркова пара довгий час перебувала у шлюбі, втім минулого року стало відомо про їхнє рішення розійтись. Про намір розірвати стосунки Надя Дорофєєва та Володимир Дантес повідомили навесні 2022 року. Знаменитості заявили, що хотіли заявити про це у перший день весни, аби все вийшло символічно – початок нового життя. Втім, колишньому подружжю довелось повідомити фанам сумні новини у велику війну.

Хай там як, але після розлучення Наді Дорофєєвій та Володимиру Дантесу вдалось побудувати щасливе особисте життя. Зірки нині перебувають у щасливих стосунках зі своїми коханими партнерами, а між самими артистами насправді збереглись хороші взаємини.

Популярне

Схожі статті

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".