Злата Огнєвіч наважилася на підтяжку обличчя і тепер виглядає на 18: “Не хочу тримати це в секреті”

Відома українська співачка Злата Огнєвіч зробила підтяжку обличчя без хірургічного втручання. Артистка розповіла подробиці і показала зміни.

Злата Огнєвіч у свої 37 років ретельно доглядає за собою та своїм обличчям. Екс-холостячка регулярно робить професійний догляд у косметолога. На цей раз зірка наважилась на підтяжку обличчя, але безін’єкційну та безопераційну.

Потужна процедура, яка не потребує хірургічного втручання. Дякуючи новітнім технологіям, у нас з’явився SMAS нового покоління: ULTRAFORMER МРТ. Сьогодні це найбезпечніша технологія безопераційної підтяжки шкіри. Мені рекомендував цю процедуру знайомий хірург, як найбезпечніший безопераційний ліфтинг шкіри. Крім підтяжки шкіри, це дозволяє досягти зменшення “жирових пасток” (в зонах підборіддя, області на внутрішній поверхні рук і стегон, в зоні пахв, боків на животі та спині, а також над колінами)

, – розповіла Злата в своєму Інстаграм-блозі.

Злата Огнєвіч наважилася на підтяжку обличчя і тепер виглядає на 18
Злата Огнєвіч наважилася на підтяжку обличчя і тепер виглядає на 18

В сторіс Злата Огнєвіч показала поетапно, як і що їй робили:

Етап перший: очищення, зволоження, підготовка шкіри перед головною процедурою. Зараз робимо Гідрафешл (або процедура Червона доріжка). На мене сьогодні очікує декілька апаратних процедур, тому лікар порадила підготувати шкіру саме за допомогою Гідрафешл

Злата Огнєвіч зробила омолодження обличчя та підтягнула щоки
Злата Огнєвіч зробила омолодження обличчя та підтягнула щоки

Після головної процедури-підтяжки артистка поділилась враженнями:

Найбезпечніший безопераційний ліфтинг шкіри. Чесно? У мене приємний шок! І цей результат – тільки початок! Процедуру можна робити не частіше, Ніж раз на рік! І не треба собі нитки вводити під шкіру (я дуже їх боюсь). Після процедури SMAS для обличчя та безін’єкційної біоревіталізації тепер розмірковую, а чи виконати її ще для декількох зон на тілі

Злата Огнєвіч зробила омолодження обличчя та підтягнула щоки
Злата Огнєвіч зробила омолодження обличчя та підтягнула щоки

Також співачка відмітила, що цю процедуру можна робити також чоловікам:

Усі ми хочемо максимально безболісно і з користю для здоров’я підтримувати організм. Чоловіки, welcome. Якщо ви хоча б раз спробуєте, ви не зможете потім відмовитись. Багато публічних людей нею користуються, я не хочу це тримати в секреті і тому ділюсь з вами

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.