Мріють про дитину, але не наважуються на вагітність: Тіна Кароль, Руслана, Наталія Могилевська та інші

Для більшості жінок материнство – це найкраще, що з ними траплялося у житті. Багато зірок українського шоу-бізнесу мріють відчути радість материнства, але не наважуються на такий серйозний крок.

Майже кожна жінка хоче бути мамою. Для зірок шоу-бізнесу поєднувати сім’ю та роботу дуже важко і зазвичай доводиться обирати щось одне. Саме тому серед відомих співаків і акторів часто можна зустріти людей, які так і не змогли побудувати сім’ю.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська продемонструвала вдалу зачіску для круглої форми обличчя
Мріють про дитину, але не наважуються на вагітність: Наталія Могилевська

47-річна співачка Наталія Могилевська мала безліч чоловіків та безкінечну кількість романів. Артистка навіть офіційно виходила заміж у віці 25 років. Та шлюб її не протримався навіть і року.

В молоді роки Могилевська була націлена на розвиток своєї музичної кар’єри, сім’ю та дітей вона відклала на потім. Вже після 40-ка років жінка заговорила про те, що готова стати мамою і мріє про це. Наразі Наталії вже 47 років. Очевидно, що природнім способом вона вже не зможе завагітніти і виносити дитину. Та співачка неодноразово в інтерв’ю натякала, що думає про усиновлення.

Тіна Кароль

Тіна Кароль поділилась прикрою правдою про стосунки зі своїм батьком
Мріють про дитину, але не наважуються на вагітність: Тіна Кароль

Вперше Тіна Кароль стала мамою у 2008 році, коли вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра. На жаль, у 2013 році чоловік помер і Тіна залишилася сама з дитиною на руках. З того часу пройшло 10 років та Тіна так і не знайшла нове кохання і не впустила у своє життя іншого чоловіка. Не так давно співачка в інтерв’ю зізналася, що мріє мати донечку. За словами співачки, вона вже задумується, як можна це зробити. Тіна розглядає варіант або штучного запліднення, або сурогатного материнства.

Руслана Лижичко

Руслана Лижичко виступила у Великобританії
Мріють про дитину, але не наважуються на вагітність: Руслана Лижичко

50-річна співачка Руслана Лижичко знаходиться у щасливому шлюбі вже 27 років. Та мамою співачка так і не стала. Артистка не приховує, що в молоді роки не думала про дітей і відкладала материнство на потім. Та коли вона схаменулася, було вже пізно. Напередодні повномасштабного вторгнення росії на територію України Руслана дала інтерв’ю, в якому чесно зізнался, що вони з чоловіком зараз працюють над поповненням. Мова йшла про сурогатне материнство. Та, схоже, через події в Україні, Руслана вирішила відкласти це на пізніше.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина показала фото з мамою
Мріють про дитину, але не наважуються на вагітність: Ксенія Мішина

Відома акторка Ксенія Мішина має 10-річного сина та мріє ще мінімум раз стати мамою. Будучи у стосунках з шоуменом Олександром Еллертом Ксенія навіть планувала вагітність. Та ця зіркова пара розійшлася раніше, аніж Мішина завагітніла. Зараз акторка запевняє, що в майбутньому ще обов’язково стане мамою.

Популярне

Схожі статті

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!