Знайшлась пропажа: Іван Дорн засвітився з Лободою на пишній вечірці в Грузії з феєрверками і дрес-кодом

Відомий український співак Іван Дорн нещодавно засвітився на вечірці у компанії Світлани Лободи. Зіркові колеги погуляли у Грузії у веселій компанії

Іван Дорн, відомий український співак і продюсер, після початку повномасштабної війни висловив свою громадянську позицію. Артист, який народився та виріс у Челябінську, заявив, що не підтримує жахливі дії російської влади. Разом з тим, на відміну від своїх зіркових колег, знаменитість не так часто з’являється у мережі та рідко розповідає про свою діяльність.

Втім, нещодавно Іван Дорн таки дав про себе знати. У соціальній мережі Інстаграм з’явились кадри, на яких можна помітити відомого артиста у компанії його зіркової колеги – Світлани Лободи. Знаменитості з’явились разом у Грузії, на вечірці відомого дизайнера Бічолли.

З опублікованих фотографій можна легко помітити, що захід пройшов доволі весело, адже всі зображені на свіжих кадрах люди були щасливі та усміхнені. На вечірці найімовірніше був дрес-код, адже всі гості були одягнені у чорний одяг – лише дизайнер Бічолла був одягнений у все біле. Ба більше, на заході організували феєрверки та дискотеку.

Іван Дорн і Світлана Лобода з’явились на вечірці у Грузії

Відомий український шоумен Іван Дорн на цій вечірці був ведучим. Такі висновки можна зробити з опублікованої організатором заходу Історії. На кадрах, які Бічолла запостив у своєму особистому блозі, Іван Дорн тримає у руках мікрофон і щось весело розповідає.

Нагадаємо, що відомий дизайнер Бічолла давно дружить зі Світланою Лободою. На сторінці модельєра можна знайти спільні фотографії з популярною українською співачкою, в описі до яких він називає артистку своєю подругою. Світлана Лобода відповідає зірковому дизайнеру взаємністю, ніжно дякуючи за всі веселі моменти, які вони прожили разом.