Монатік, Потап, Іван Дорн, Лобода, Костя Меладзе та інші: з ким і чому у Анастасії Приходько були конфлікти

Популярна співачка Анастасія Приходько вражає кількістю конфліктів, які відбуваються навколо неї. Нещодавно артистка розповіла, що в них трапилося з Потапом та чому вона пого послала за російським кораблем.

Анастасія Приходько полюбляє промовити міцне слівце та створити новий інфопривід у медіа. Кожного разу кількість нових непорозумінь зростає, а співачка зовсім не комплексує і продовжує говорити те, що думає.

Анастасія Приходько розповіла нові подробиці конфлікту з Потапом
Анастасія Приходько розповіла нові подробиці конфлікту з Потапом

Влітку, артистка серйозно проїхалася по Світлані Лободі, вона вважає всі її дії замилюванням очей і що таким чином вона відкуповує власні гріхи. Приходько не розуміє, чому Світлана почала транслювати події про повномасштабне вторгнення тільки через деякий час, а не відразу. Тому робить висновки, що це не від чистого серця.

Анастасія Приходько висміяла Світлану Лободу
Анастасія Приходько висміяла Світлану Лободу

Анастасія не забула згадати про Монатіка, Влада Яму та Потапа, вона написала на своїй сторінці у Facebook допис, в якому розмірковувала про те, як потрібно буде зустрічати артистів, які покинули Україну на початку вторгнення.

Проте коментарі розділилися, хтось підтримав співачку, а хтось почав говорити про можливі обставини, які вимагали переїзду, проте жінка знайшла відповідь: “Є! І до деяких нема питань… А до деяких є”.

Приходько не втрималася і послала продюсера
Приходько не втрималася і послала продюсера

Відомо, що конфлікт з Потапом відкритий вже давно, але публічно зірка заговорила про це тільки зараз. Артист не хотів, щоб Приходько запрошували на різні проєкти та дозволяв собі ганебно висловлюватися в бік жінки. Одного разу їм вдалося перетнутися у Палаці Україна, де вони знову посварилися і Анастасія послала його за російським кораблем.

Виконавиця привідкрила таємницю стосунків з Констянтином Меладзе, який був її продюсером після перемоги на “Фабриці зірок 7”. Жінка тонко натякнула, що їй дуже складно було працювати з Меладзе і вона досі потерпає від панічних атак. Співачка зазначила, що поки всіх деталей відкривати не буде, бо не хоче, щоб її жаліли, але згодом можливо ми дізнаємося нову історію від Анастасії Приходько.

Відкрилися нові цікаві факти про Меладзе та Приходько
Відкрилися нові цікаві факти про Меладзе та Приходько

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.