Камалія показала підрослих доньок на останньому дзвонику у Британії: об’єдналася з Захуром заради дітей

На днях співачка Камалія вирушила до Британії, щоб разом з доньками розділити свято Останнього дзвоника. Співачка прийшла на урочисту лінійку разом зі своїм екс-чоловіком Захуром.

Співачка Камалія останні місяці живе окремо від доньок. На початку повномасштабної війни в Україні артистка разом з чоловіком та дітьми виїхали у Лондон. Саме там двійнята Мірабелла і Арабелла пішли до школи.

Війна і нові випробування погано вплинули на шлюб подружжя. На весні 2023 року Камалія оголосила про розлучення з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром після 20 років шлюбу.

Та співачка запевнила, що з вже колишнім чоловіком вони продовжують підтримувати теплі стосунки, адже вони мають спільних дітей. Дійсно, навіть після розлучення екс-подружжя разом з’являються на світських заходах і влаштовують сімейні дні з дітьми.

Камалія та Мохаммад Захур
Камалія та Мохаммад Захур

Ще навесні 2023 року Камалія повернулася в Україну, але сама, без дітей. Співачка вирішила, що доньки мусять закінчити навчальний рік у британській школі. Камалія зізнається, що дуже сумує за Мірабеллою і Арабеллою і намагається якомога частіше до них приїжджати.

Нещодавно співачка опублікувала коротке відео з останнього дзвоника дівчат. У Лондоні останній дзвоник припадає на перші числа липня. На це свято співачка прийшла з колишнім чоловіком. Дівчатка помітно підросли і погарнішали.

Камалія показала підрослих доньок на останньому дзвонику у Британії
Камалія показала підрослих доньок на останньому дзвонику у Британії

У відео Камалія сказала, що тепер вона з доньками поїде в Україну. Схоже, Арабелла і Мірабелла зраділи цій новині.

Лондон. Батьківський день і останній день навчання в школах Британії. Попереду літні канікули. Ура! Дівчатка дуже мріють поїхати в Україну

, – підписала ролик співачка.

Користувачі Мережі засипали співачку компліментами в коментарях і відмітили, що у неї дуже гарна сім’я.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Красуні з України. Слава Україні”;
  • “Красиві дітки,як намальовані, тому що красиві батьки!Приємно дивитись на щасливу родину..заряджаєте позитивом! Нехай щастить дівчаткам і Вам!”;
  • “Яка ж Ви немовіно чудоваааа родина, щасти Вам у всьому при здоровʼї,коханні та щасті і скорше під мирним небом “;
  • “Красиві”;
  • “Молодці”.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.