Зрадниця Ані Лорак похизувалася ганебними досягненнями: “діва” стала ТОП-1 в рейтингу російської музики

Відома українська співачка Ані Лорак, яка забула про свою рідну Україну і виступає на російській сцені, похизувалася своїм новим досягненням в шоу-бізнесі.

Ані Лорак переїхала до росії в 2014 році, жила і будувала там кар’єру, поки не почалась повномасштабна війна в Україні. Співачка на довгий час зникла з радарів, однак українці не дочекались підтримки зіркової землячки. До неї також звертались українські колеги з проханням не мовчати, але це було марно. Після своєї незапланованої перерви артистка вийшла з тіні, не роблячи заяв про свою громадянську позицію, продовжила давати концерти в російських містах, а потім дала інтерв’ю і заявила, що її вижили з рідної країни, в якій “сталося те, що сталося”.

Співачка-зрадниця не припинила свою кар’єру в росії та збирається продовжувати об’єднувати всіх “у гармонії” своєю музикою.

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який на відміну від екс-дружини підтримує Україну морально і фінансово, Ані Лорак не пустила спільну доньку на його весілля в Київ, але відпустила на відпочинок в Туреччину, поки сама відпочивала з новим коханцем Ісааком Віджраку. Чоловік позиціонує себе як тренер йоги і наставник духовних практик. Артистка вивчає його російській мові, звичайно, забувши, що її рідна – це українська.

Зрадниця Ані Лорак похизувалася ганебними досягненнями

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі Ані Лорак похизувалася черговим “досягненням”, яким тільки підтвердила свій статус зрадниці – її альбом “Остров” очолив 1 місце в рейтингу російської музики:

Мої улюблені! Дякую за підтримку!

Зрадниця Ані Лорак похизувалася ганебними досягненнями
Зрадниця Ані Лорак похизувалася ганебними досягненнями

Цей альбом Лорак презентувала в 2023 році після тривалого зникнення зі сцени і серед пісень немає жодної україномовної. Очевидно, артистка не збирається працювати для українського слухача і продовжує обирати гроші замість честі.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.