Продюсер Олі Полякової Ясинський “накинувся” на Настю Каменських після її інтерв’ю: “Вона у складному стані”

Продюсер відомої української співачки Олі Полякової Михайло Ясинський висловився про колегу своєї підопічної. Чоловік зізнався, що не найкращої думки про Настю Каменських

Михайло Ясинський, відомий український продюсер і наставник Олі Полякової, нещодавно дав інтерв’ю для журналіста Слави Дьоміна. Знаменитість відповів на багато цікавих запитань, а однією з тем, яку він зачепив, стало останнє інтерв’ю співачки Насті Каменських для Маші Єфросиніної. Так, продюсер висловив свою думку щодо того, що артистка заявила, що не збирається припиняти співати свої російськомовні пісні за кордоном.

У студії ведучої та журналістки Єфросиніної Каменських заявила, що в рідній країні співатиме пісні виключно солов’їною, а ось за кордоном виступатиме зі своїм “оригінальним” репертуаром. Артистка зазначила, що, перетинаючи межу України, може дозволити собі співати пісні російською мовою. Втім, Михайло Ясинський залишився дещо спантеличеним такою заявою співачки, про що і розповів в інтерв’ю для Дьоміна.

Настя Каменських спантеличила багатьох українців несподіваними заявами
Настя Каменських спантеличила багатьох українців несподіваними заявами

Продюсер заявив, що співачка мала б подумати краще, перш ніж говорити, що продовжуватиме співати свої російськомовні пісні. Михайло Ясинський зазначив, що в Україні є багато людей, які ставляться серйозно до мовного питання, тому цих громадян може обурити позиція артистки. Врешті, продюсер зазначив, що Каменських потрібно самостійно усвідомити, що її думка була невірною.

“Настя каже трошки несерйозні речі. Скажімо так, треба було подумати перед тим, як це казати… Треба просто прожити цей момент і прийти до того, що ця думка була хибною”, – пояснив свою позицію Михайло Ясинський.

Втім, на цьому продюсер Олі Полякової не зупинився та продовжив свій аналіз дружини Потапа. Михайло Ясинський зазначив, що не вважає необхідністю засуджувати Настю Каменських, адже нині всі українці живуть у важких умовах. Продюсер зазначив, що бачив інтерв’ю зірки та може з упевненістю сказати, що “вона у складному стані”.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.