Переможниця “Холостяка-12” Катерина Лозовицька зізналась, де живе її бойфренд-українець: “Втік за кордон”

Фіналістка та переможниця останнього сезону реаліті-шоу "Холостяк" розповіла про свого бойфренда та розсекретила причини, чому він живе за кордоном

Відома нині блогерка та модель Катерина Лозовицька здобула всеукраїнську популярність після своєї участі та перемоги у шоу про кохання “Холостяк-12”. Попри красиву картинку на екрані, побудувати з головним героєм крайнього сезону реаліті Алексом Топольським щасливих стосунків поза межами проєкту дівчині не вдалось. Після розриву зіркова пара знайшла нові стосунки – з іншими людьми.

Нині Катерина Лозовицька зустрічається із загадковим бойфрендом, імені якого не розкриває. Крім того, не розповідає знаменитість і про те, чим він займається та чому у часи повномасштабної війни в рідній країні перебуває за кордоном. Нещодавно шанувальники Катерини Лозовицької вкотре поцікавились у неї, чому так сталось – і вона відповіла на запитання.

Так, у відповідь на запитання про те, чому її бойфренд “втік з України”, Катерина Лозовицька впевнено поцікавилась у фанатів, чому вони взагалі вирішили, що він колись тікав. Знаменитість зазначила, що він, перебуваючи у сусідній країні, “служить своїй країні” набагато більше, ніж деякі чоловіки, які всю велику війну залишаються вдома.

Катерина Лозовицька висловилась про свого бойфренда, який живе у Польщі
Катерина Лозовицька висловилась про свого бойфренда, який живе у Польщі

Разом з тим, розповіла знаменитість і про плани з коханим на майбутнє. Зірка зазначила, що їхні стосунки дійшли до такого рівня, що вони замислились про те, щоб жити разом. Катерина Лозовицька зізналась, що вони з коханим вже шукають спільне житло у Варшаві та збираються з’їжджатись найближчим часом. Блогерка поділилась, що вони обирають такі апартаменти, які б підходили їм обом.

Нагадаємо, що Катерина Лозовицька вже встигла познайомити свого бойфренда з батьками. Знаменитість раніше ділилась на особистій сторінці в Інстаграмі кадрами з атмосферної вечері в одному із закладів у Варшаві, на якій і представила свого коханого мамі й батькові.

Популярне

Схожі статті

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!

“Єгипетська сила”: сенс крилатої фрази, яку повторював Микола Петрович з “Вороніних”, мало хто знає

«Вороніни» рясніють різноманітними висловами, що запам'ятовуються. Але все ж найяскравішим залишається Микола Петрович. Його фразу «Єгипетська сила» знає кожен, але всім відомо її значення.

Друге кохання Святослава Вакарчука: що відомо про жінку, заради якої співак покинув Лялю Фонарьову

Відомий український співак Святослав Вакарчук тримає своє особисте життя у повному секреті. Та приховати розлучення та народження дітей від нової жінки йому не вдалося.