Алла Мазур, Світлана Лобода та інші відомі жінки, які народили не в шлюбі і приховують батьків своїх дітей

Особисте життя знаменитостей часто хвилює публіку більше, ніж їхня творчість. Та деяким артистам вдається приховувати навіть батьків своїх дітей.

Серед зірок українського шоу-бізнесу є багато тих, хто не виносить своє особисте життя на публіку. Прихильники не знають, ні про сім’ю, ні про дітей тої, чи іншої знаменитостей. Серед таких зірок: Світлана Лобода, Алла Мазур та екс-віагрянка Міша Романова.

Алла Мазур

Як виглядає син Алли Мазур
Як виглядає син Алли Мазур

Телеведуча Алла Мазур добре знайома публіці, як ведуча ТСН. Українці полюбили цю жінку за її професійність, талант та чуйність. А от про особисте життя Алли не знають навіть її прихильники. Зараз телеведучій 57 років. Вона офіційно не заміжня і, якщо вірити даним Інтернет-мережі, заміж Алла Григорівна ніколи не виходила. Та жінка має сина, якого народила у досить зрілому віці. Коли Мазур було 42 роки, на світ з’явився хлопчик на ім’я Артем. Хто є його батьком досі не відомо. Та довгий час в Мережі ходили чутки, що телеведуча народила від свого колеги Роберта Опаленика. Саме з ним жінці довгий час приписували роман.

Та ця версія розсипалася на друзки, коли одного разу Алла Григорівна опублікувала фото сина з шкільної лінійки. На сорочці хлопчика був бейджик з його прізвищем. Так, прізвище сина телеведучої не Мазур і навіть не Опаленик, а Бондаренко.

Світлана Лобода

Світлана Лобода з молодшою донькою
Світлана Лобода з молодшою донькою Матильдою

Співачка Світлана Лобода – мати двох дітей. Старшу доньку Євангеліну артистка народила, будучи в цивільному шлюбі з хореографом Андрієм Царем. А ось від кого вона народила Світлана у 2018 році свою другу доньку Матильду, досі не відомо. Довгий час в Мережі поговорювали, що батьком дівчинки може бути німецький рок-музикант Тілль Ліндеманн. Та ця версія не підтвердилася.

Міша Романова

Миша Романова с сыном Мартином
Міша Романова з сином Мартіном

Ексвіагрянка Міша Романова стала мамою 4 роки тому. Співачка народила хлопчика Мартіна, не будучи у шлюбі. Якийсь час роль батька приписували співаку Максу Барських. Та насправді артист не має і не мав  романтичних відносин з Романовою. Хто є реальним батьком 4-річного Мартіна, досі таємниця.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.