Роман Сасанчин з дружиною і донькою переїхав у подаровану на “Голосі” квартиру: досі без ремонту (Фото)

Двічі переможець вокального проєкту "Голос країни" Роман Сасанчин переїхав у подаровану квартиру у Києві разом з дружиною та 1,5-річною донькою. Та є одне "але" – житло досі без ремонту.

Роман Сасанчин двічі перемагав на відомому музичному проєкті “Голос країни”. Вперше хлопець здобув перемогу у 2015 році на “Голос. діти”, а вдруге Роман прийшов на проєкт у 2020 році і знову здобув перемогу. Як головний приз переможець отримав двокімнатну квартиру в одному з житлових кварталів Києва. Та варто відзначити, що квартира знаходиться у новобудові і в ній ще необхідно було робити ремонт. Подарована квартира, грубо кажучи, просто коробка і туди необхідно вкласти ще купу грошей.

Саме тому Роман Сасанчин не став жити у подарованій квартирі і виїхав з Києві за Захід України, де він жив раніше. Після перемоги у “Голосі” у артиста не вдалося почати розвивати свою творчу кар’єру. Та у Романа закрутилося особисте життя. Хлопець почав зустрічатися з дівчиною на ім’я Іванна, яка дуже швидко завагітніла і зробила Романа батьком у 19 років.

Роман Сасанчин одружений з Іванною вже понад рік
Роман Сасанчин одружений з Іванною вже понад рік

Після народження донечки Роман Сасанчин навіть зізнався, що має в планах продавати подаровану квартиру у Києві і купувати іншу квартиру: меншу, але з ремонтом. Та в якийсь момент все змінилося і хлопець передумав це робити. Нещодавно Роман з дружиною і маленькою донечкою переїхали у ту саму квартиру.

Іванна Сасанчина у своєму Інстаграм-блозі показала, як зараз виглядає житло і в яких умовах вони живуть. Так, у квартирі є ремонт лише в 1 кімнаті – у спальні. У ванній, кухні та вбиральні ще нічого не робили. Там немає ні дверей, ні нормальної підлоги та є пральна машина, ванна і невеличка плита, на якій можна готувати їжу.

Роман Сасанчин з дружиною і донькою переїхав у подаровану на Голосі квартиру
Роман Сасанчин з дружиною і донькою переїхав у подаровану на Голосі квартиру
Роман Сасанчин з дружиною і донькою переїхав у подаровану на Голосі квартиру
Роман Сасанчин з дружиною і донькою переїхав у подаровану на Голосі квартиру

Іванна зізнається, що умови для життя з дитиною не найкращі, та вони планують по трошки робити ремонт.

А ось у Романа Сасанчина нарешті почала розвиватися співоча кар’єра. Нещодавно хлопець випустив свою першу за довгий час пісню. Хлопець поки що не розкриває всіх подробиць, але зізнається, що йому “дали шанс”.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.