“Це єврейська мама”: Володимир Дантес пригадав, як мама відреагувала на його розлучення з Надією Дорофєєвою

Відомий український шоумен Дантес і його колишня дружина Дорофєєва оголосили про розлучення навесні минулого року. Знаменитість поділився, як відреагувала на новину його мама

На початку весни минулого року, коли вся країна перебувала у заціпенінні після початку повномасштабного вторгнення, одна з найвідоміших зіркових пар країни оголосила про своє розлучення. Володимир Дантес і Надя Дорофєєва були разом понад 10 років, але в один момент усвідомили, що більше не можуть відчувати себе щасливими разом. Нині зірки будують нові стосунки з іншими партнерами, а співачка встигла одружитись вдруге.

Раніше Володимир Дантес вже висловлювався про розлучення з колишньою дружиною, втім лише нещодавно, в інтерв’ю для Маші Єфросиніної, вирішив розповісти про те, як на новини про розлучення відреагувала його мама. Знаменитість зізнався, що в його родині ніколи не було нав’язливих порад, а тому рішення свого сина мама Дантеса прийняла дуже спокійно. Втім, додав артист, рідна людина зізналась, що таки відчувала, що між колишнім подружжям щось було не так.

“Слухай, це єврейська мама… Ми [Дантес і Дорофєєва] вже не жили разом. Я прийшов у якийсь момент і сказав: “Мам, я тобі дещо скажу, але я не чекаю від тебе жодних відповідей і порад”. Сказав, ми зараз живемо окремо, скоро будемо напевно розлучатись. Мама [відповідає]: “Не, ну я что-то такое чувствовала”, – пригадав в інтерв’ю Володимир Дантес.

Володимир Дантес зізнався, як його мама відреагувала на новини про його розлучення
Володимир Дантес зізнався, як його мама відреагувала на новини про його розлучення

Втім, продовжив розповідь відомий український шоумен, мама не намагалась змінити його думку або підштовхнути до того, аби пара добре обдумала рішення розлучатись. За словами Володимира Дантеса, вона сприйняла все спокійно та з розумінням.

До слова, знаменитість висловився і про свої нові стосунки з Дашею Кацуріною. Володимир Дантес зізнався, що його мама встигла подружитись із батьками його обраниці. Нині вона полетіла в Португалію, аби погостити у них. За словами шоумена, такі хороші стосунки у них склались, адже всі вони довго прожили у Харкові.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.