Тіна Кароль прихорошилася і вперше публічно звернулася до нового коханого: “Прошепочи, що потрібна”

Відома українська співачка Тіна Кароль вразила надзвичайно чуттєвим образом та зверненням до коханого. Зірці давно приписують роман з Даном Баланом.

Тіна Кароль активно веде сторінку в Інстаграмі та радує підписників надзвичайними кадрами з фотосесій. На цей раз артистка показала процес фотозйомки за кадром. Тіна постала в шикарному образі та додала неоднозначний підпис до публікації:

Слухаючи твiй шепіт, я відчуваю пристрасть. Слухаючи твій голос, я відчуваю контраст. Я не люблю чути тебе голосно, бо втрачаю довіру. Прошепочи, що потрібна і я…БУДУ

На Кароль був чорний корсетний топ з глибоким вирізом, нюдовий макіяж і розпущене волосся з об’ємною укладкою. Користувачі Мережі залишились в захваті від вигляду співачки, а також звернули увагу на загадкове звернення Тіни в підписі. Є думка, що ці слова вона присвятила новому коханому.

З 2013 року Тіна Кароль несе статус вдови, після того як помер її чоловік Євген Огір від онкологічного захворювання. Від цього шлюбу у зірки залишився син Веніамін, який живе і вчиться у Великобританії, до початку повномасштабної війни в Україні Тіна збиралася його забирати назад додому, однак ці плани довелось змінити.

Після смерті чоловіка Кароль жодного разу не представляла публіці нового обранця і не натякала, що він у неї є. Але її флірт з молдавським мачо Даном Баланом в шоу “Голос країни” помітили всі. Артистам почали приписувати роман, який не був підтверджений або заперечений.

Тіна Кароль прихорошилася і вперше публічно звернулася до нового коханого
Тіна Кароль прихорошилася і вперше публічно звернулася до нового коханого

Ходили чутки, що знаменитості навіть з’їхалися, однак потім продюсер проєкту Володимир Завадюк проговорився і сказав, що цей роман був створений для піару “Голосу країни”. Після обурливої реакції публіки він перефразував свою заяву, але в роман Тіни і Дана перестали вірити. Несподівано в 2023 році в рамках туру на підтримку України Кароль дала концерт в Молдові, на який прийшла мама Дана Людмила Балан. Зіркові жінки обійнялись, а українська поп-діва зі сцени назвала Дана найкращим чоловіком у світі.

Популярне

Схожі статті

Коли хочеться смачно їсти та худнути: тренер порадив приготувати салат “Мітла” з буряком та свіжою капустою

Салат "Мітла" – це не тільки смачна страва, а й спосіб підтримувати здоровʼя органів травлення. Інгредієнти містять багато корисних речовин, що дозволяють піклуватися про здоровʼя просто та смачно.

Як виглядають всі жінки Олександра Пономарьова і чи може Марія Яремчук бути вагітною від нього (ФОТО)

Олександр Пономарьов відомий усім нам як талановитий та іменитий співак. Його яскраві концерти збирають повні зали, а пісні - мільйони прослуховувань. Але що ж відбувається в особистому житті зірки?

На бутерброди замість ковбаси: ніжний паштет з курячої грудки, який і на святковий стіл можна подати

Паштет з курячої грудки, це неймовірно смачна страва, яка внесе різнобарвʼя у будь-який обід або вечерю. Паштет просто готувати, а зі свіжою випічкою чи крутонами він смакує просто ідеально.