Тетяна Літвінова розповіла про погані стосунки на “МастерШеф” та своє рішення піти: “Розчарувалась і пішла”

Відома українська кулінарка та колишня суддя "МастерШефу" Тетяна Літвінова зізналась, чому насправді пішла з проєкту. За словами знаменитості, вона розчарувалась

Тетяна Літвінова, відома українська кулінарка, учасниця та суддя популярного шоу “МастерШеф”, свого часу здобула просто шалену популярність. Знаменитість стала однією з найупізнаваніших представниць своєї професії в Україні, а шанувальники полюбили її не лише за хист до кулінарії, але й за ніжну та добру натуру, відкриту до всього нового.

Довгий час зірка працювала суддею на телебаченні. Тетяна Літвінова була у складі журі в проєкті “МастерШеф”. У третьому сезоні шоу знаменитість стала чи не правою рукою Ектора Хіменеса-Браво, проте після 8-го сезону проєкту вирішила покинути цю справу. Довгий час шанувальники не знали, чому так сталось. Тепер Літвінова видала реальні причини.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм підписники поцікавились у Тетяни Літвінової, чому вона пішла з “МастерШефу”. Шанувальники зазначили, що вона була прикрасою цього шоу, тому було особливо сумно, що її там не стало. Літвінова передусім зазначила, що проєкт існує і надалі, розвивається, а працюють там зовсім інші люди.

Тетяна Літвінова розповіла про причини, чому покинула шоу МастерШеф

Так, знаменитість вирішила не розповідати конкретно, що сталось. Зірка обмежилась простим і завуальованим зізнанням, що її розчарували взаємини з колегами на проєкті. Тетяна Літвінова зазначила, що вона усвідомила, що їй некомфортно продовжувати працювати на цьому місці, тому наважилась піти.

До слова, у такому коротенькому зізнанні шанувальникам Тетяна Літвінова також розповіла і про те, яким є досвід роботи на телебаченні. Знаменитість чесно зізналась, що це дуже важко, втім цю сферу неможливо порівнювати з чимось іншим. За словами кулінарки, робота на телебаченні заряджає та дає потужний поштовх до розвитку.