Ольга Сумська привітала молодшу доньку Ганну з закінченням університету і оголосила про спільні гастролі

Молодша донька Ольги Сумської Ганна Борисюк закінчила Національний університет театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого і стала дипломованою акторкою.

Ганна Борисюк – 21-річна донька відомої української акторки Ольги Сумської і Віталія Борисюка. Дівчина вирішила не порушувати сімейну традицію і пішла по стопах своїх батьків. Чотири роки назад Ганна вступила в Національний університет театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого, який колись закінчила її зіркова мама. В цьому році дівчина закінчила навчання і отримала диплом з відзнакою.

З нагоди цього зіркова матуся Ольга Сумська привітала свою доньку в Інстаграм-блозі і опублікувала їхнє спільне фото. Крім того, жінка оголосила про перші спільні гастролі з донькою.

Ольга Сумська привітала молодшу доньку Ганну з закінченням університету
Ольга Сумська привітала молодшу доньку Ганну з закінченням університету

Вітаємо тебе,сонечко, з закінченням нашої альма-матер їм.Карпенка-Карого і отриманням диплома з відзнакою!

А ось і наші ПЕРШІ СУМІСНІ ГАСТРОЛІ з юною акторкою Анею Борисюк в ролі Кралі-Галі у виставі “За двома зайцями”!

, – написала Ольга Сумська.

Користувачі Мережі одразу почали вітати Ганну з закінченням університету. Багато фоловерів прокоментували зовнішність 21-річної красуні, відмітивши, що вона більше схожа на тата, ніж на маму.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Красуні! Але доця все ж більш татусева, вибачте, Олю “;
  • “Як доця на тата зхожа. Щось і від мами ж,але на тата,здається більше. Ну це сугубо на мій погляд. Красуня”;
  • “Надзвичайна красуня-донечка, все краще увібрала від мами і тата, хай їй щастить”;
  • “Папина доця. Красуня. Вітаю Ганнусю з цією подією. Олю, вас і Віталія вітаю, що дали знання своїй донечці. Успіху вашій родині”.

Нагадаємо, у Ольги Сумської є ще одна донька Антоніна, народжена у першому шлюбі з актором Євгеном Паперним. Дівчина також пішла по стопах батьків та кар’єру вона вирішила будувати не в Україні, а в росії. Там вона і обзавелась сім’єю і вже двічі зробила Ольгу Сумську бабусею. Навіть після початку повномасштабної війни Тоня Паперна не повернулася на Батьківщину. Дівчина продужує жити і працювати у країні-агресорці.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.