“Парадокс”: Надя Дорофєєва вперше після одруження з Михайлом Кацуріним висловилась про свій новий шлюб

Відома українська співачка нещодавно одружилась вдруге. Знаменитість вперше після важливої події висловилась про новоспечений союз зі своїм коханим

Надя Дорофєєва, відома українська співачка, у минулому довго жила в шлюбі зі своїм колишнім чоловіком Володимиром Дантесом. Зіркова пара познайомилась у потязі та швидко закохалась, а вже після декількох років зустрічань вирішила одружитись. Казкове кохання знаменитих колишніх тривало понад 10 років, проте врешті вони прийняли рішення розлучитись.

Втім, навіть після такої сумної, здавалося б, події життя Дорофєєвої і Дантеса заграло новими фарбами. Так, відома співачка почала зустрічатись зі своїм другом Михайлом Кацуріним. Минулого місяця у мережі почали розповсюджуватись чутки, ніби зіркова пара готується до таємного весілля. Зрештою, виявилось, що це – правда.

Надя Дорофєєва та її наречений Михайло Кацурін відгуляли свято в українській столиці. Захід був маленьким, капсульним, а на весілля зіркова пара запросила лише найближчих друзів і рідних. Лише через місяць після заходу знаменитості повідомили шанувальникам, що тепер вони одружені офіційно. А тепер Дорофєєва вирішила висловитись про стосунки з новоспеченим чоловіком.

Надя Дорофєєва розповіла про свій шлюб і стосунки з Михайлом Кацуріним
Надя Дорофєєва розповіла про свій шлюб і стосунки з Михайлом Кацуріним

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм підписники поцікавились у зірки, як вона ставиться до хейту від недоброзичливців щодо їхнього з чоловіком одруження. Надя Дорофєєва чесно зазначила, що вони з Кацуріним усвідомлюють – їхню історію розуміють та сприймають не всі, адже вона не вписується у рамки загальноприйнятих понять. Разом з тим, запевнила співачка, вона не має наміру звертати увагу на думку хейтерів, адже хоче жити заради себе та чоловіка, а не заради лайків.

Крім того, зазначила відома українська артистка, що найцінніше, що може бути в житті кожної людини, це кохання. На думку Дорофєєвої, якщо воно є, то ніяка критика та хейт не можуть цьому завадити. “Цікавий факт – перестаєш жити, щоб тебе хвалили, а про тебе пишуть і ставлять ще більше лайків. Парадокс”, – зазначила у підсумку зірка.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.