Наташа Корольова стала свекрухою: син привів у родину дружину, яка танцює на пілоні краще, ніж Тарзан

Співачка Наташа Корольова та її чоловік Тарзан стали свекрами. Їх 21-річний син Архип ощасливив кохану дівчину і показав свідоцтво про шлюб.

Вже декілька років син Корольової і Тарзана Архип Глушко перебуває у відносинах з танцівницею Меліссою Фокс, це її сценічний псевдонім, а справжнє ім’я – Ганна Волинкіна. Дівчина старша на 2 роки і танцює на пілоні. Її професія не справила враження на майбутніх свекрів, хоча Тарзан і сам заробляє на життя таким чином.

В результаті це змусило обраницю Архипа відмовитись від улюбленого заняття, тепер вона працює візажистом. Незважаючи на це, Сергій Глушко і Наташа Корольова сподівалися, що молоді люди все таки розлучаться, а Ганна – несерйозне і тимчасове захоплення сина.

Син Наташі Корольової і Тарзана повідомив про одруження
Син Наташі Корольової і Тарзана повідомив про одруження

Однак, 21-річний Архип Глушко вирішив не відкладати важливе рішення на дальню поличку. Хлопець ощасливив Меліссу, як тільки повернувся з Японії в москву. Зірковий син не на жарт сколихнув фанатів кадрами, які опублікувала його наречена в Інстаграм-блозі.

Мелісса показала відео з РАЦСу, похвалившись свідоцством про шлюб, яке свідчить про те, що хлопець і дівчина стали один одному чоловіком та дружиною. Однак ці документи їм видав робот кохання, тому вони не мають юридичної сили. При цьому очевидно, що Архип має серйозні наміри щодо майбутнього з коханою.

Син Наташі Корольової і Тарзана повідомив про одруження
Син Наташі Корольової і Тарзана повідомив про одруження

Навіть віртуальне весілля сполохало Корольову і Тарзана. Від цієї “репетиції” одруження співачка та її чоловік не у захваті, не кажучи вже про можливість здійснити все реально, адже зіркове подружжя не схвалює вибір сина.

Мелісса, незважаючи на обставини, публічно заявляла, що не за горами її заміжжя та зізнавалась, що хоче народити Архипу двох дітей – дівчинку та хлопчика:

Але іноді думаю і про трьох, чомусь у моїй родині майже всі мають більше двох дітей

, – зазначала дівчина.

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.