Олег Винник вперше після зникнення випустив новий кліп, однак є питання: “Я не розумію, хто то спиною стоїть”

Вперше за довгий час популярний український співак припинив тривале мовчання у медіапросторі і знову заявив про себе. На сторінках Олега Винника в соціальних мережах з'явилося посилання на загадковий кліп.

Олег Винник розмістив на своїх сторінках у соціальних мережах кліп на пісню під назвою “Гендер”. Відео можна знайти на платформі Youtube на каналі декотрого DISCOMAN. Поки одні користувачі соцмереж відзначають у коментарях запальний ритм та мелодію, що легко запам’ятовується, а також актуальну на сьогодні тему гендерної рівності та прийняття, інші висловлюють невдоволення старомодним і несучасним, на їхню думку, стилем композиції – а дехто взагалі висловлює сумнів у причетності до пісні самого Олега Винника.

“Класно, позитивно і танцювально. Так тримати!!!”

“Це пісня 90-х? Чи може 80-х? Абсолютно несучасна.”

– коментарі користувачів

Кадр із кліпу Гендер, розміщеного на сторінках в соцмережах Олега Винника
Кадр із кліпу Гендер, розміщеного на сторінках в соцмережах Олега Винника

Слід зазначити, що у відеоряді серед інших персонажів фігурує чоловік з довгим білявим волоссям, якого показано лише зі спини, і який з даного ракурсу дуже нагадує Олега Винника. Однак чи це справді він, чи в кліпі знятий його двійник – це питання наразі залишається відкритим.

Варто додати, що сумніви прихильників в участі у відео їх улюбленої зірки можуть бути більш ніж доречними, адже наразі Олег Винник не має доступу до своїх сторінок у соцмережах – ними керує експродюсер співака, Олександр Горбенко, з яким Олег розірвав відносини навіть на юридичному рівні.

“Я не розумію, хто той ДіскоМен? Той, хто спиною стоїть? Пісня на повторі вже 2 тиждень. Лайк.”

“Чому саме це відео з’явилося з офіційної сторінки Олега Винника ?”

Деякі користувачі мережі пішли ще далі у своїх здогадках:

“Схоже, що дехто хоче подивитися, як відреагує суспільство на появу Винника в музичному просторі”

До розриву ділових відносин Олег Винник і його експродюсер Олександр Горбенко були добрими друзями
До розриву ділових відносин Олег Винник і його екс-продюсер Олександр Горбенко були добрими друзями

Шоу має продовжуватись

Крім усього, на сторінці Олега в Instagram допис із новою піснею містить підпис “Show must go on”. Цілком можливо, що так співак (або той, хто відповідає за його акаунти) намагається сказати, що він готовий перервати період неактивності в публічному просторі та знову гучно заявити про себе – про це може свідчити його нещодавнє, перше за тривалий час інтерв’ю, розміщене на Ютуб-каналі “КРП (Крупним планом)”.

Однак деякі шанувальники всерйоз побоюються, що гасло “Show must go on” може бути посиланням на автора однойменної знаменитої пісні – Фредді Мерк’юрі, який написав її, страждаючи від тяжкого захворювання. Прихильники творчості українського співака вважають, що такий підпис може свідчити про серйозні проблеми зі здоров’ям у самого Олега Винника.

Популярне

Схожі статті

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.

Смачніше за пташине молоко! Ніжний і повітряний десерт без випічки на основі желе і вершків – рецепт

Легкий як хмаринка, ніжний і невагомий – саме таким виходить десерт за цим рецептом. Готується десерт дуже просто, без духовки, плити і зайвої метушні.