Надя Дорофєєва зізналась, чи планує змінювати прізвище після одруження з Мішею Кацуріним: “Це на все життя”

Відома українська співачка Надя Дорофєєва розповіла про свій новий шлюб. Знаменитість, зокрема, зізналась, чи збирається брати прізвище свого новоспеченого чоловіка

Надя Дорофєєва, відома українська співачка, не так давно стала дружиною Михайла Кацуріна. Раніше знаменитість довгий час перебувала у стосунках із Володимиром Дантесом, проте в один момент зіркова пара вирішила, що найкращим рішенням для них буде розлучитись. Хай там як, але тепер колишні закохані будують нові стосунки, а ось співачка навіть встигла вийти заміж вдруге.

Про таку важливу подію стало відомо лише через місяць після їхнього одруження. Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін одружились у середині червня цього року. Коли приховувати далі подію було неможливо, зіркова пара зізналась, що тепер вони – офіційне подружжя. Пізніше знаменитості почали ділитись й іншими подробицями.

Так, наприклад, Надя Дорофєєва вперше прокоментувала свій другий шлюб і вирішила зізнатись, чи планує змінювати прізвище після одруження. В етері “Нашого радіо” співачка поспілкувалась із журналістами, які перепитали в неї, що ж таки вони робили з коханим на тому самому славнозвісному фото зі ЦНАПу. Там Дорофєєва й Кацурін заповнювали якісь документи, а фанати подумали, що зірка вже змінює своє прізвище.

Дорофєєва розповіла про шлюб із Михайлом Кацуріним і зізналась, чи планує змінювати прізвище
Дорофєєва розповіла про шлюб із Михайлом Кацуріним і зізналась, чи планує змінювати прізвище

Знаменита українська співачка приховувати не стала й чесно зізналась, що вона брати прізвище свого новоспеченого чоловіка не збирається. За словами артистки, вона вже давно живе під своїм “рідним” ім’ям, а тому щось змінювати не бачить сенсу. Надя зазначила, що вона – Дорофєєва і “це на все життя”.

Крім того, прокоментувала зірка українського шоубізу і сам факт одруження. За словами Наді Дорофєєвої, вони з коханим Михайлом Кацуріним одразу знали про те, що офіційно оформлять свої стосунки. Знаменитість пригадала, що таке усвідомлення прийшло до них чи не на самому початку стосунків.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.