Надя Дорофєєва показала подарунок Лесі Нікітюк на її весілля з Кацуріним: телеведуча проявила фантазію

Нещодавно стало відомо, що співачка Надя Дорофєєва і ресторатор Михайло Кацурін одружилися. Молодята досі отримують вітання і подарунки від друзів та колег.

Українська співачка Надя Дорофєєва зіграла своє друге весілля з ресторатором Михайлом Кацуріним в таємниці від преси та прихильників. Весілля було невеличким і повністю таємним. Гостям навіть доводилося віддавати свої телефони при вході на свято, аби вони не могли зняти щось на камеру.

Та інформація про весілля все ж просочилася в інфопростір. Тому Дорофєєва вирішила більше не приховувати свій новий статус і зізналася, що дійсно вийшла заміж. Співачка опублікувала фото з весілля і підтвердила новий статус своїх стосунків з Кацуріним.

Надя Дорофєєва розповіла, чому Кацурін з'явився на їхньому весіллі у кепці і кедах
Надя Дорофєєва показала подарунок Лесі Нікітюк на її весілля з Кацуріним

З весіллям молодят вітали багато зірок українського шоу-бізнесу. А ось відома українська телеведуча Леся Нікітюк проявила фантазію і подарувала дуже незвичайний подарунок Наді. Звісно, цей подарунок виконаний повністю у стилі Лесі – з гумором.

Так, Леся Нікітюк взяла старе весільне фото ще з 80-х років, де молодята позують у смішних на даний час костюмах. У цьому фото телеведуча замінила обличчя тих людей на лиця Дорофєєвої і Кацуріна. Вийшло дуже смішне фото. Нікітюк роздрукувала цей знімок, поставила його у рамочку і особисто подарувала Дорофєєвій.

Надя Дорофєєва показала подарунок Лесі Нікітюк на її весілля з Кацуріним
Надя Дорофєєва показала подарунок Лесі Нікітюк на її весілля з Кацуріним

Надя оцінила креативність Лесі.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва оголосила про розлучення зі своїм першим чоловіком Володимиром Дантесом в березні 2022 року. Виявилося, що співачка покинула чоловіка заради їхнього спільного друга – того самого Кацуріна. Та і сам Михайло заради співачки покинув дружину і двох маленьких дітей. Хоча публіка скептично віднеслася до пари Дорофєєвої і Кацуріна і не вірила у довготривалість їхніх стосунків, ця пара довела протилежне. Вони кохають один одного і саме тому вирішили закріпити свої стосунки штампом у паспорті.

До слова, для самого Кацуріна це вже третій шлюб. Кожну попередню дружину від покидав заради іншої жінки.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.