Настя Каменських зізналася, що останні 6 років вона існує без Потапа: “Це дуже хвилюючий момент для мене”

Відома українська співачка Настя Каменських раніше виступала в дуеті зі своїм чоловіком Потапом, але вже давно займається сольною кар'єрою і є окремим артистом.

Настю Каменських останнім часом згадують в інформаційному просторі в не дуже доброму світлі. Все через її інтерв’ю Маші Єфросиніній, в якому артистка була занадто емоційною, але ці емоції публіка сприйняла як не щиру гру на камеру. Співачку пародіюють в Мережі, однак вона не звертає на це уваги і продовжує свою діяльність.

Настя Каменських висловилась про стосунки з чоловіком
Настя Каменських показала, як змінилася за останні 6 років без Потапа

Раніше Настя була частиною дуету “Потап і Настя”, однак 6 років тому виконавиця закрила для себе цю сторінку і стала виступати сольно. На початку було помітно, що репертуаром зірки продовжує займатись її чоловік Олексій Потапенко – це були танцювальні пісні із зухвалими текстами, а зараз Каменських співає більш глибокі та чуттєві композиції. Очевидно, що як артист вона змінилася без Потапа поруч і скоро прихильники зможуть це побачити на власні очі.

Каменських вагітна? Офіційний коментар Потапа і Насті
Настя Каменських показала, як змінилася за останні 6 років без Потапа

В своєму Інстаграм-блозі Настя Каменських розповіла, що готується до великого сольного концерту в столиці, на якому будуть звучати її хіти з часів сольної кар’єри:

Це неймовірне шоу, режисером якого став Герман Нєнов, об’єднає мої творчі здобутки за майже 6 років існування сольного проєкту NK і точно вас здивує, адже його основним об’єднуючим елементом стане єдність. Єдність українців у боротьбі з ворогом, єдність нашого народу не тільки в горі, а й в радості. А головне, що ми з вами зможемо не тільки гарно провести час, а й бути корисними та допомогти тим, хто цього потребує! Це дуже хвилюючий момент для мене і я з великим нетерпінням чекаю нашої зустрічі!

– написала Настя і відмітила, що після цього великого концерту почнеться друга частина її всеукраїнського туру.

В коментарях користувачі Мережі пораділи зустрічі з улюбленою артисткою та висловили сподівання, що пісень російською мовою звучати на концерті не буде.

Популярне

Схожі статті

Тісто безподобне! Мій фаворит серед пирогів, готова пекти його щодня: пухка і соковита яблучна шарлотка

Шарлотка за цим рецептом виходить дуже пухкою та ніжною і з великою кількістю начинки. Готується такий пиріг досить швидко з найпростіших інгредієнтів.

Беру кокосову стружку та секретний інгредієнт і готую цукерки “Рафаелло” вдома: дійсно райська насолода

Приготувати смачні та ніжні цукерки "Рафаелло" вдома дуже просто. Вам знадобляться всього 2 інгредієнта і 5 хвилин часу. Доклавши мінімум зусиль, вийде справжня смакота.

Спекла пиріг з ревенем і яблучним повидлом: пісочне тісто + цікава начинка. Рецепт із бабусиного записника

Приготуймо неймовірно смачний пиріг із ревенем та яблучним повидлом, який стане фаворитом у вашому арсеналі рецептів. Обов'язково спробуйте!