Пластична краса: дружина Віктора Павліка показалася в профіль з переробленим носом, підборіддям і губами

Дружина відомого українського музиканта чи не вперше показалась у профіль після масштабних змін своєї зовнішності. Катерина Репяхова похизувалась своїм виглядом

Відомий український музикант Віктор Павлік був одружений чотири рази та лише з останньою дружиною зумів зловити справжній “дзен”. Катерина Репяхова, кохана дружина артиста, набагато молодша за нього. Втім, за словами закоханих, їм це не заважає будувати щасливі стосунки. Знаменитість активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де часто показує сімейну ідилію.

Але останнім часом Катерина Репяхова серйозно завантажила себе роботою, тому, крім сімейних кадрів, на її особистій сторінці в Інстаграмі також часто з’являються новини з професійного фронту. Так, наприклад, знаменитість розповіла про те, як поєднує тренування у спортивній залі з роботою. На своїй сторінці зірка розмістила Історію, в якій зазначила, що після спортивних занять з помитою та ще мокрою головою одразу вирушила на робочу зустрів. За словами Репяхової, нині кожен її день розписаний до останньої хвилинки.

На опублікованій фотографії можна було помітити оновлений профіль знаменитості. Дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка сиділа в машині, а камері знімала її лише з одного боку. Таким чином можна було помітити новий ніс зірки та підтягнуте підборіддя. Катерина Репяхова також злегка збільшила губи, що також видно на нових кадрах.

Катерина Репяхова показалась у профіль після кількох пластичних операцій
Катерина Репяхова показалась у профіль після кількох пластичних операцій

Нагадаємо, що раніше цього року відома українська блогерка та дружина популярного артиста Віктора Павліка зробила чимало пластичних операцій. Перш за все, знаменитість вирішила змінити форму свого носа за допомогою ринопластики. Репяхова розповідала, що давно мріяла про таку процедуру, але довго не могла наважитись.

Тоді дружина співака також вирішила підтягнути шкіру шиї, аби не було видно так званого другого підборіддя. Катерина Репяхова також не приховує, що збільшувала губи. Втім, на цьому зірка зупинятись не збирається. Оскільки знаменитості все ще не дуже подобається її профіль, вона планує продовжити “працювати” над своїм підборіддям.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.