Надя Дорофєєва зізналась, як довго вони з Мішею Кацуріним планували своє весілля: “Спонтанне рішення”

Відома українська співачка висловилась про свої стосунки з Михайлом Кацуріним. Зірка зізналась, як довго вони планували весілля та про що думали, коли йшли разом під вінець

У новому випуску “Сніданку з 1+1” знаменита українська співачка Надя Дорофєєва висловилась про стосунки зі своїм новоспеченим чоловіком Михайлом Кацуріним. Знаменитість пояснила, як їм на думку спало весілля та як довго вони до нього готувались. За словами артистки, все трапилось дуже швидко, адже їхнє рішення виявилось спонтанним. Втім, додала зірка, вона рада попри всі обставини, адже навіть у такі важкі часи може кохати та бути коханою.

У коментарі для журналістів і глядачів Надя Дорофєєва розповіла, що насправді вони з Михайлом Кацуріним доволі несподівано вирішили святкувати весілля. Втім, зірковій парі не хотілось влаштовувати гучних гулянь, тому вони зробили маленьку вечірку з нагоди одруження. Образи для свого весілля обрали відповідні – без зайвого шику та вишуканості.

Надя Дорофєєва розповіла, що вони з Михайлом Кацуріним воліли створити комфортну атмосферу на своєму весіллі, тому одяглись у більш повсякденний одяг. Зіркова пара бажала зробити власне свято скромним і таким, яке б не привертало багато зайвої уваги. Знаменита українська співачка зазначила, що, на її думку, зараз недоречно влаштовувати гучні святкування на широку ногу.

Відома співачка Надя Дорофєєва висловилась про своє з Михайлом Кацуріним весілля

Нагадаємо, що відома українська співачка навесні минулого року розлучилась зі своїм першим чоловіком Володимиром Дантесом. Тоді ж знаменитість почала крутити роман із Михайлом Кацуріним, який незадовго до цього також пішов від своєї дружини. Зіркова пара довго ховалась, але врешті закохані вирішили розкрити таємницю.

На початку цього літа Дорофєєва та Кацурін засвітились в одному з відділень київського ЦНАПу. Тоді зірковий бомонд та багато шанувальників запідозрили, що знаменитості планують одружитись. Виявилось, що так і є. Втім, про своє весілля знаменитості розповіли не одразу – щонайменше через місяць після події.