Перший місяць подружнього життя: Дорофєєва після другого одруження дістала сервіз і змусила готувати Кацуріна

Відома українська співачка Надя Дорофєєва нещодавно вдруге вийшла заміж. Знаменитість показала, як їй допомагає у побуті новоспечений чоловік Михайло Кацурін

Навесні минулого року відома українська співачка Надя Дорофєєва повідомила про розлучення зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом. Незадовго після цього стало відомо, що знаменита артистка почала стосунки з найкращим другом сім’ї, що розпалась, Михайлом Кацуріним. Понад рік зіркова зустрічалась, а у червні цьогоріч офіційно оформила свої стосунки.

Перші місяці подружнього життя у Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна проходять чудово. Закохані підтримують та допомагають одне одному. Так, наприклад, новоспечений чоловік української артистки залюбки готує вдома. Це стало відомо з нової Історії, яку співачка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

На кадрах її новоспечений чоловік Михайло Кацурін готує свіжий літній салат із помідорами та огірками, а також готує пасту. Зіркова родина дістала красивий посуд, аби повечеряти у вишуканій атмосфері. Пізніше співачка також показала, як вони з коханим виглядають у домашній атмосфері – комфортно та у спортивному одязі.

Надя Дорофєєва показала, як її чоловік Михайло Кацурін готує вечерю в їхньому домі
Надя Дорофєєва показала, як її чоловік Михайло Кацурін готує вечерю в їхньому домі
Як виглядають Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін у домашньому одязі
Як виглядають Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін у домашньому одязі

Нагадаємо, що раніше відома українська співачка Надя Дорофєєва вже розповідала про те, як починались їхні стосунки з Михайлом Кацуріним. Крім того, зірка розповіла, як саме коханий освідчився їй та запропонував стати його дружиною. Тоді, пригадує знаменитість, вони їхали на скутері, тому спершу вона нічого не почула. Ресторатору довелось повністю зупинити транспортний засіб і повторити.

Втім, розповіла журналістам Надя Дорофєєва, тоді для неї освідчення не стало сюрпризом. Відома артистка зізналась, що вони з бойфрендом з самого початку своїх стосунків знали, що одружаться. Нині зіркова пара щаслива та проживає разом в апартаментах в українській столиці. У київській квартирі зірки облаштували сімейне гніздечко.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.