Леся Нікітюк перетворилася на Барбі: “Зняли серіал по бартеру, з Держбюджету грошей не брали”

Стрічка "Барбі" заполонила весь світ. Не залишилася осторонь масштабного буму й Леся Нікітюк. Тепер і ведуча вбралася у рожеві кольори. Компанію у цьому їй склала представниця "Жіночого кварталу" Ірина Гатун.

Стрічка “Барбі” заполонила весь світ. Не залишилася осторонь масштабного буму й Леся Нікітюк. Тепер і ведуча вбралася у рожеві кольори. Компанію у цьому їй склала представниця “Жіночого кварталу” Ірина Гатун.

Леся приміряла вбрання відомої ляльки, а її колежанка-гумористка стала брутальним Пупсом. У таких образах дівчата залізли в коробки. Нікітюк створила на обличчі фірмову посмішку ляльки. А Ірина змушена була зробити “знижку”, оскільки в її ляльки трішки западає око.

Лайки під відео, опублікованому в Інстаграмі, не забарилися. Відзначилися сердечками чимало знаменитостей, зокрема, Бужинська, Булітко, MamaRika, Анатолій Анатоліч й інші.

Шоумен Андрій Бєдняков намагався уточнити:

“А ти з тих Барбі, у яких згинаються руки і ноги, чи ні?”

Нікітюк відшила колегу по тревел-шоу “Орел і решка”, відзначивши, що йому подібна лялька не по кишені. Чоловік Насті Короткої не змовчав, натякнувши на високий зріст співбесідниці:

“Звичайно, не по кишені. Мої кишені нижче ніж 2 метри”.

Леді Ле не стрималася, щоб не потролити ще не відзнятий серіал, довкола якого чимало галасу останнім часом:

“Зняли серіал по бартеру, з Держбюджету грошей не брали”.

Мова про 24-серійне драмеді “СМТ Інгулець”, на яке з держбюджету виділили понад 33 мільйони гривень. Подібні розтрати неабияк розлютили українців. Адже за ці гроші можна було купити мавіки, яких конче не вистачає на фронті. Через скандал із фільмом, який мала знімати компанія Юрія Горбунова, міністр культури Олександр Ткаченко змушений був написати заяву на звільнення.

Між тим ажіотаж довкола рожевої теми надихнув Лесю Нікітюк зняти продовження власного серіалу про Барбі. Чекаємо ще й наступних серій.

Популярне

Схожі статті

Переможець Євробачення 2024: яке місце посіла Україна та хто вирвався у трійку лідерів? Список фіналістів

Ось і відгримів фінал головного щорічного свята європейської музики, що завжди викликає велику зацікавленість серед глядачів з усього світу. І інтрига: хто став переможцем — відкрита!

Ольга Фреймут в черговий раз хотіла повчити етикету українців, але вийшло навпаки: леді так не роблять

Нещодавно Ольга Фреймут спробувала повернути свою популярність, демонструючи діяльність в Інстаграм. Вона намагалася навчити глядачів правилам етикету, але відповідь, яку отримала, була несподіваною.

З ними відчуваємо себе на сьомому небі. Тістечка “Еспресо”: ранкова кава з ними — наш щоденний ритуал

Починати свій день з ароматної кави та смачних тістечок "Еспресо" — це більше, ніж лише ритуал. Це справжнє мистецтво насолоди, яке відкриває нові горизонти смаку та надає енергії на весь день.