У Німеччині розповсюдили чутки, що Лоліта відбула на концерт Кобзона: “Тепер знатиму, хто за мною плакатиме”

Напевно, надихнувшись словами з пісні Лоліти про останній день на Титаніку, всі вирішили, що зірка вже всьо. Новина про смерть уродженки Закарпаття, а нині ярої путіністки Мілявської розповсюдилася по всій Німеччині.

Лоліта й гадки не мала, що всі, хто добре її знають у Берліні й інших німецьких містах, вже оплакали її. Жінка ще й подякувала, коли врешті сумна новина дісталася її вух:

“Спасибі, дорогенькі! Тепер знатиму, хто за мною плакатиме, коли появилося сповіщення, що я здохла”.

Та сама мама, яку клятий бандерівець довів до інсультуНевідомо, чи стане зірка ініціювати розслідування з приводу авторства розповсюдження фейку про її смерть. Найімовірніше, традиційно звинуватить у всьому міфічних бандерівців, як це вже траплялося раніше.

Лоліта не засудила спецоперацію, тільки вимагала гуманітарний коридор для її рідних

Мережею гуляє відеозапис, в якому Лоліта без особливих емоцій розповідає, що її маму в центрі Києва вдарив по голові бандерівець (знаменитість дозволила його називати націоналістом). Унаслідок атаки в літньої жінки буцімто стався інсульт.

Хтось розповсюдив чутки про смерть Лоліти

Мілявська казала, що нічого не знає про війну на Донбасі з 2014 року, коли Дмитро Гордон поцікавився, звідки беруть зброю бандитські угруповання. Натомість після перших бомбардувань Києва стала нещадно волати в мережі, що потрібно зробити гуманітарний коридор, аби вивезти з-під ракетних ударів її маму й доньку. Мовляв, вони вже 2 дні не можуть вийти з укриття.

Жодним словом про винуватця цієї “операції” артистка тоді не прохопилася. Дуже скоро оговталася й почала порівнювати розміри брасматика з чоловічими органами. Дійшла висновку, що ті ж 15 см, а толку набагато більше. Отже, життя налагодилося, а війна закінчилася?

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.