Дружина Володимира Остапчука показала першу переписку з шоуменом: вже тоді знала, що вийде за нього заміж

Кохана відомого українського шоумена та ведучого Володимира Остапчука розповіла про початок спілкування зі своїм майбутнім чоловіком. Вже з першої розмови все зрозуміла

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук здобув популярність не лише завдяки своєму таланту та харизмі, але й завдяки буремному особистому життю. Знаменитість за своє життя був одружений тричі та двічі розлучився. Минулого року Володимир Остапчук почав стосунки з журналісткою з Києва, а не так давно користувачі мережі запідозрили, що зіркова пара офіційно зареєструвала свої стосунки.

Хоча своє одруження знаменитості не коментували, на особистих сторінках у соціальній мережі Інстаграм зірки постійно розповідають про стосунки. Так, наприклад, нещодавно Катерина Полтавська у своєму блозі пригадала, як починалось її спілкування з майбутнім чоловіком Володимиром Остапчуком.

Блогерка показала їхню першу переписку, в якій шоумен просив дівчину допомогти їй розблокувати Інстаграм-сторінку. Полтавська швидко виконала прохання, за що Володимир Остапчук їй подякував. Дівчина вирішила пожартувати та зазначила – якщо в неї колись буде весілля, він зробить їй знижку на проведення свята, аби віддячити за допомогу.

Катерина Полтавська розповіла про початок спілкування зі своїм чоловіком Остапчуком

Тоді ні відомий український ведучий і шоумен, ні блогерка та медійниця Катерина Полтавська ще не знали, чим обернеться їхня робоча розмова. Як розповідали закохані раніше, після цієї розмови вони списались ще, спілкування “закрутилось” і знаменитості почали зустрічатись. З часом, як підозрюють шанувальники, Полтавська з Остапчуком офіційно зареєстрували свої стосунки.

Нагадаємо, що раніше шоумен вже розповідав, що їхні з коханою стосунки почались завдяки соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість в одному з випусків свого шоу “Мекнув – питайте” пригадав, що саме Інтернет познайомив його з дівчиною, яку він так сильно полюбив.