“Хочеш Дантеса? Ну і живи з ним”: 38-річний Остапчук приревнував 22-річну дружину до колишнього Дорофєєвої

Український телеведучий Володимир Остапчук не приховує відносини з 22-річною Катериною Полтавською, але не завжди між ними панує ідилія. Чоловік приревнував кохану до співака Дантеса.

Володимир Остапчук закрутив роман з молодшою на 16 років дівчиною в кінці 2022 року після несподіваного розлучення з другою дружиною Христиною Горняк. Його обраницею стала 22-річна журналістка Катерина Полтавська.

Пара разом живе в одному з елітних житлових комплексів Києва, але збирається переїжджати в заміський будинок після завершення будівельних робіт. Цей дім Остапчук будував в шлюбі з Горняк і колишня дружина телеведучого зізналася, що всі новини про це дізнається зі ЗМІ – особисто вони досі не вирішили питання власності. Христина відмітила, що набуте в шлюбі майно 50/50 належить обом і радить Полтавській не поспішати з переплануванням будинку, який їй не належить. Цю скандальну ситуацію Володимир зі своєї сторони не коментує, хоча Христина налаштована досягти свого.

Остапчук і Полтавська перебудовують будинок, який ведучий придбав у шлюбі з Горняк
Остапчук і Полтавська перебудовують будинок, який ведучий придбав у шлюбі з Горняк

Замість цього Остапчук хизується щасливими стосунками з Полтавською, за яку всюди платить і балує подарунками. Дівчина від себе займається домашнім побутом і частує коханого фірмовим борщем. Однак на цей раз у публіки з’явились підозри, що не все так ідеально у них в парі.

Володимир Остапчук будує стосунки з Катериною Полтавською
38-річний Остапчук приревнував 22-річну дружину до колишнього Дорофєєвої Дантеса

В своєму Інстаграм-блозі Катерина Полтавська розповіла про розмову з коханим, яка сталася після того, як співак Володимир Дантес випустив нову пісню “Чуєш”. Каті дуже сподобався трек:

Я: “Тепер я хочу на весілля не Дорофєєву, а Дантеса”

Вова: “Хочеш Дантеса? Ну і живи з ним”

38-річний Остапчук приревнував 22-річну дружину до колишнього Дорофєєвої Дантеса
38-річний Остапчук приревнував 22-річну дружину до колишнього Дорофєєвої Дантеса

Все виглядає так, ніби Остапчук приревнував молоду кохану до співака, однак фанати пари знають, що це вони так шуткують. Телеведучий навіть зізнавався, що одна з якостей, які зачепили його в Каті – її почуття гумору і вміння посміятись над собою, тому навряд чи це можна назвати початком кінця в стосунках зіркової пари.

Популярне

Схожі статті

Свій Наполеон подаю не до кави, а як закуску на святковий стіл: коржі перемащую рибою, овочами та майонезом

Наполеон можна готувати не лише солодкий, але й рибний. Така закуска ідеально виглядатиме на святковому столі, а гості наділять компліментами й попросять рецепт смакоти.

Мої ліниві пиріжки розлітаються за секунду, а готую їх ще менше: рецепт, яким свого часу підкорила чоловіка

Якщо у вас завжди мало часу на приготування страв, то потрібно спробувати зробити такі ліниві пиріжки. Готуються вони на сковороді за лічені хвилини, а у вас з'явиться хвилинка на себе.

Беру шматочок ковбасного сиру і морквину: салат “Сонячний настрій” за 3 хвилини. Навіть нарізати не треба

Салат "Сонячний настрій" готується дуже просто й швидко. Інгредієнти натираються на тертушці, тож їх не потрібно кришити ножем. Кількість продуктів указано на 1 порцію, тож збільшуйте за потреби.