Григорій Решетнік стане батьком вчетверте: дружина ведучого Христина розповіла про народження доньки

Відомий український телеведучий і головний Купідон країни скоро стане батьком. Про це на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм повідомила його дружина Христина

Григорій Решетнік, відомий український телеведучий і шоумен, давно здобув свою популярність. Вже багато років знаменитість допомагає людям відшукати свої другі половинки та побудувати міцні та щасливі стосунки. В самого Решетніка на особистому фронті все складається також чудово. Так, ведучий вже дуже довго одружений зі своєю коханою Христиною, з якою разом вони виховують трьох синів.

Як виявилось, на цій кількості нащадків знамените подружжя зупинятись не планує. Григорій і Христина Решетнік повідомили, що готові стати батьками вчетверте. Про це на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла дружина українського Купідона. Зіркова обраниця вирішила поспілкуватись зі своїми фанами та не змогла оминути запитань про вагітність.

Григорій та Христина Решетнік розповіли, що планують стати батьками вчетверте
Григорій та Христина Решетнік розповіли, що планують стати батьками вчетверте

Дружина відомого українського телеведучого запропонувала шанувальникам запитати в неї все, що їх цікавить. Користувачі мережі не розгубились та запитали, чи планує зіркове подружжя стати батьками ще однієї дитинки. Христина Решетнік відповіла ствердно та додала, що сумнівів вони не мають, адже діти – “то радість і щастя”.

Крім того, підписники дружини відомого українського телеведучого запитали в неї, чи хотіла б вона народити дівчинку. Крім того, що Христина Решетнік зізналась, що і дійсно мріє про доньку, знаменитість зазначила, що намагатись завагітніти вони з чоловіком почнуть вже зовсім скоро. Отже, тепер залишається лише чекати на хороші новини від зіркової родини.

Дружина Григорія Решетніка розповіла про їхні плани на поповнення в родині
Дружина Григорія Решетніка розповіла про їхні плани на поповнення в родині

Нагадаємо, що відомий український телеведучий і його дружина вже виховують трьох дітей. Зіркове подружжя сьогодні залишається в Україні, а Григорій Решетнік, як і його обраниця, продовжує займатись професійною діяльністю.

Популярне

Схожі статті

“Я став батьком”: Волошин після розлучення з Трінчер обзавівся нащадком. Фоловери почали “розслідування”

Олександр Волошин приголомшив публіку новиною про те, що втретє став батьком. З нагоди цієї події блогер опублікував цікаві кадри у своєму фотоблозі.

Тіна Кароль подала знак, що завершує кар’єру співачки: зірка натякнула, якій справі тепер присвятить себе

Останнім часом набирає обертів новий проєкт Тіни Кароль, яким поп-діва захопилась настільки, що її сольна кар'єра опинилась на другому плані.

Ах, як же це смачно! Мене й просити не треба, сама готую щодня: тістечка з арахісом без духовки та яєць

Якщо ви шукаєте десерт, який можна приготувати так, щоб вразити гостей — тістечка з арахісом без духовки та яєць – саме те, що вам потрібно.